erken değil miben sonunda geldim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
erken değil miben sonunda geldim
üstat son kişi benim ama neyse. sen nasıl dersen öyle olsun.Tamam ozimo ya kadar olanı alıyor işte muriç gol oldu geldi
Hahahaha ?Kaybol küfür ederim?
Bende gördüm golden sonra baktım 8 kişi vardi ama neyseüstat son kişi benim ama neyse. sen nasıl dersen öyle olsun.
oha *** bu kadar kisi varmiydi@Zagor herkesi aldım kimin şansına çıkarsa artık bol şanslar
ferit1987
Boyka01
Veyselimyo
eydolu4731
blaze to win
DodoYAZYETER
tungabey
gustavo29
Muric81
dembele3538
Ozimo
Nuri001
kadircan4747
frkan1903
Aimar
xemin35
nasılerken değil mi
Ya en son muriç geldi işte ona göre ayarlıycak dostm ben biliyom kimin en son geldiğiniüstat son kişi benim ama neyse. sen nasıl dersen öyle olsun.
Bu kadar kişi yoktu knkoha *** bu kadar kisi varmiydi
+xemin ve benYa en son muriç geldi işte ona göre ayarlıycak dostm ben biliyom kimin en son geldiğini
muriçten sonra kimseyi almayacakmıyızKnk muriç e kadar liste gol oldu o öyle yazdı hak geçmesim
Heyecan yapma çökecem zatenBende gördüm golden sonra baktım 8 kişi vardi ama neyse
Nerdeyim olum??@Zagor hak geçmeyecekse liste burda kardeş
ferit1987
Boyka01
Veyselimyo
eydolu4731
blaze to win
DodoYAZYETER
tungabey
gustavo29
Muric81
tmm muriç e kadar aldım. benlik birşey yok ne denirse onu yapıyorumçikar beni listeden @BMW bastaki neyse sondaki kuralda odur benim icjn alma beni listeye.
Dayı sana her yol helal sen ne öksürürsen o olur ?Heyecan yapma çökecem zaten
Muriç gol olduktan sonra yazdı hak geçmesin knk@Zagor hak geçmeyecekse liste burda kardeş
ferit1987
Boyka01
Veyselimyo
eydolu4731
blaze to win
DodoYAZYETER
tungabey
gustavo29
Muric81
Ve eminle ben de olmam lazım ?@Zagor hak geçmeyecekse liste burda kardeş
ferit1987
Boyka01
Veyselimyo
eydolu4731
blaze to win
DodoYAZYETER
tungabey
gustavo29
Muric81
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!