Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gelirse Çekiliş Zor Kupon / 5 Kişi 25 TL ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Hepinizden özür diliyorum beyler valla çok üzgünüm. Şimdi 100 liralik 4lu kombine aldim nihayetinde çevrimi tamamlayinca 25 tl gececekse eger skym böyle bahti lanet olsun. Hocam konuyu kitleyin eger dusundugumuz gibi olmazsa ben yazarim ozelden sana @Rooster herkesten özür diliyorum

LUSTRAL

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Hepinizden özür diliyorum beyler valla çok üzgünüm. Şimdi 100 liralik 4lu kombine aldim nihayetinde çevrimi tamamlayinca 25 tl gececekse eger skym böyle bahti lanet olsun. Hocam konuyu kitleyin eger dusundugumuz gibi olmazsa ben yazarim ozelden sana @Rooster herkesten özür diliyorum
Ne demek kardesim bende uzuldum senin adina

tungabey

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Takma kanka sende bilmiyordun..cevrimimi tamamla kazan sonra dağıtım düşün.

Muric81

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Canin sağolsun takma la

tungabey

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bana burdan 106 tL anabkiyeye geçti çok şey etmeyin yani

Ekli dosyalar

• IMG_20210921_004709.jpg
    IMG_20210921_004709.jpg
    187.6 KB · Görüntüleme: 9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap