Weneziq alt takimi inşallah gelir knkaBologna-Venezia basket 153.5 alt aldim. Normal baremi su an 155 civarında
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Weneziq alt takimi inşallah gelir knkaBologna-Venezia basket 153.5 alt aldim. Normal baremi su an 155 civarında
Son maça kaldık topla mezarcilari maçı oldurmemiz lazımCek kanka ?
Mezarcilari toplamaya gerek yok ben ust oynadim o maca cek listeyi kazandiniz kaybetme sansiniz sifir?Son maça kaldık topla mezarcilari maçı oldurmemiz lazım
Gönderen isimler farklı ama. 2 dakika aralıkla geldi bideOnu site fazla yollamiyo papara hızlı onaylayınca oluyo 2 kere gönderim söyleyip te geri verme parayı mk ??
Gel bura diomGönderen isimler farklı ama. 2 dakika aralıkla geldi bide
Usta bu 1xbette promo puan ile yaptim bu kuponu. Gelirse cevrimi falan yok herhalde degil mi?Weneziq alt takimi inşallah gelir knka
O zaman harbi sitenin işi ?? benim başıma 2 kere geldi düşük miktarlardı hep aynı isimdi gönderenGönderen isimler farklı ama. 2 dakika aralıkla geldi bide
Abaaaaooov bide o çıkmasınUsta bu 1xbette promo puan ile yaptim bu kuponu. Gelirse cevrimi falan yok herhalde degil mi?
Yok diye biliyorum ya sanmamAbaaaaooov bide o çıkmasın
Bu şey değilimi tumbetteki gibi para yatirinca 1 lira 2 lira falan ekliyo öyle biseyse yoktur yaYok diye biliyorum ya sanmam
Bilmiyorum ki ben bir suredir bakmamistim promo kod magazasi var orda birikiyor. Gecmisten kalma yaniBu şey değilimi tumbetteki gibi para yatirinca 1 lira 2 lira falan ekliyo öyle biseyse yoktur ya
Eskiden yatırım yapiyoduysan öyledir usta bence yokturBilmiyorum ki ben bir suredir bakmamistim promo kod magazasi var orda birikiyor. Gecmisten kalma yani
Valla ben o siteden hic anlamiyom knka @tungabey surekli orda oynuyor o bilirUsta bu 1xbette promo puan ile yaptim bu kuponu. Gelirse cevrimi falan yok herhalde degil mi?
Öteki tarafta cukka yı aldın hee ?Eskiden yatırım yapiyoduysan öyledir usta bence yoktur
Alma sırası bizde kral hep verver olmaz ?Öteki tarafta cukka yı aldın hee ?
Geç kaldık ?Kime kaldık @CaptainJackSparrow
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!