*** bir kere geciktirdik ya başıma kalk hemen. Daha önce alışverişler böyle miydiBende yok kanka bilsem erken vereceğini bulur atarım ama işte...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
*** bir kere geciktirdik ya başıma kalk hemen. Daha önce alışverişler böyle miydiBende yok kanka bilsem erken vereceğini bulur atarım ama işte...
Dötsün güvenemem dion??
La güvenme buna bana sabah 9 da sende sesi 19 gün sonra yolladı???Borç para şakaya gelmez İlyas yarın atarım der atamaz bende yarın diye alırım atamam mahcup olurum.
Zaten basket yatırırdı
La valla şanslı adamsın o maçı o skorda bitirdiler resmi olarak önde olan kazandı şansına geçersiz saydılar ?
Aynen 2 dk ya kadar belli olmuyor atışlara bağlıHiç belli olmaz alayı oç bunların son 2 dk 10 farktan maçı verende oldu alanda son 5 sn fark 10 falansa öyle rahatlıyorum.
Olmama ihtimali YÖK nerde etkinlik mezarcı orada??@CaptainJackSparrow vardı herhalde 3-5 ay önce NCAA kadınlar basketbolu etkinliği yaptım mk karıları 15-20 farktan maçı verdi.
La valla şanslı adamsın o maçı o skorda bitirdiler resmi olarak önde olan kazandı şansına geçersiz saydılar ?
Kavga mı çıktı olaya bak ??İptal olması şansıma mk iade olması normal. Kavgayı çıkaran elemandan allah razı olsun.
Tamam uzatma ödemeyi kim yapcakİptal olması şansıma mk iade olması normal. Kavgayı çıkaran elemandan allah razı olsun.
Yok usta hatirlamiyorum@CaptainJackSparrow vardı herhalde 3-5 ay önce NCAA kadınlar basketbolu etkinliği yaptım mk karıları 15-20 farktan maçı verdi.
Paramı verTamam uzatma ödemeyi kim yapcak
HuloooooogggParamı ver
@Cevik42 bulana 20 tl ***??Hulooooooggg
Tamam uzatma ödemeyi kim yapcak
Nasip artik usta bakalimStart verildi bol şans @CaptainJackSparrow
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!