Adam 3 dakika kuralı koymuş 5 dakikada atmış ben doğruya doğru diyen biriyim transformes haklı bu konudakimse yanlış anlamasın bal dudaklım @Muric81 dibine kadar haklı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adam 3 dakika kuralı koymuş 5 dakikada atmış ben doğruya doğru diyen biriyim transformes haklı bu konudakimse yanlış anlamasın bal dudaklım @Muric81 dibine kadar haklı
Hirrrr ???@Transformers o parayı bana at a koyım götünü yiyen benden alsın????
dayı sende köpek çekiyon kalbimi kırıyonSana soran oldumu
Töbe töbedayı sende köpek çekiyon kalbimi kırıyon
Konuda 3 dk idiydi meselem suan sen ve senin paran degil emin olabilirsin meselem bu bmw Berlin i destekliyordu konuda sana sallıyordu simdi nasil 90 derece döndü ona hayretle bakiyorum??3 dk dedik 5 dk sonra atmış neresi haklı
He Ya bütün olayın başlangıcı bmw ZatenKonuda 3 dk idiydi meselem suan sen ve senin paran degil emin olabilirsin meselem bu bmw Berlin i destekliyordu konuda sana sallıyordu simdi nasil 90 derece döndü ona hayretle bakiyorum??
Sana soracak bak sonunda küfür ettircen bana cingene gibisin olmBide bende sana borcunu vermiyorum diyor iyilik yap küfür ye yazık gerçekten. O parayı banada atma helali hoş olsun çatır citur ye kardeşim afiyet olsun.
Borç alıp onu buraya bağlayıp atmam diyorsan ayıp benden öğrenmek zorunda da değilsin. Ben bukadar lafın üstüne zaten o parayi almam. Alanda roll yapılacakmis. Kimseye atmasın onda kalsinAyıbı senden mi öğrenecem lavuk bir saatir gözün var o parada sonunda muradina erdin mk bi sus istersen artik al parani tepe tepe kullan?
Önceden Link Atmıyodu Artık ss te atmıyoKanka şimdi ben anlamadığım ödül ona gitmediyse @BMW çekilişte mi çıktı. Çekilişte cıktıysa ss nerde
1. Yedek çıkmış yaKanka şimdi ben anlamadığım ödül ona gitmediyse @BMW çekilişte mi çıktı. Çekilişte cıktıysa ss nerde
Yedeğe bak istersenKanka şimdi ben anlamadığım ödül ona gitmediyse @BMW çekilişte mi çıktı. Çekilişte cıktıysa ss nerde
Gözünde ki gözlüğü çıkarıp bak istersen. Belki yedeği görürsünÇekiliş yapmadan hak nasıl geçiyormuş mke Allah Allah. Vay canına. İnanılmaz ***
Ilk çekiliş yedekli çekilmişKanka şimdi ben anlamadığım ödül ona gitmediyse @BMW çekilişte mi çıktı. Çekilişte cıktıysa ss nerde
Yedek çekilmez baştan çekilir de neyse sallaYedeğe bak istersen
Hocam sen şu 50 yi bana at sizin tartışma devam etsin ben onu 100 yapmıştım şimdiyeYedeğe bak istersen
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!