Metoooo roll ac zkmym belanı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben yapabilirim sizin adınıza babalar ??@Transformers kardeş bana 50 yi atma bi siteye at rolü sen yapiver.
Ne uzattınız be transit kimseye atma babacan ?@Transformers kardeş bana 50 yi atma bi siteye at rolü sen yapiver.
Ford transit dicektin heralde dayı ????Ne uzattınız be transit kimseye atma babacan ?
Abi 50 tl için adam vururumula hadi 50 lira değeri yok zaten git gide değeri düşüyor
Bak savundugun adam transformerse bende sana borcunu atmiyorum diyor önce dönüp bi kendine baksın nekadar ayipO zaman meto bence savunma yapma dostum neyse ben karismam 2 li konulara hadi eyw ben anladim.
?yakışmadıFord transit dicektin heralde dayı ????
Ss lere bak 16.08 ve 16.13Zaten parayi atmamak icin bir saattir oraya buraya kiviriyon kendini git bakalim tam 3 dk hade onu geçtim hangi rollde çekilişten sonra 3 dk sure koyulmus bak bugune kdr kimsenin bi kuruşunu yemedim yemezdim de ilk sana yapac bugun sen kime atarsan at o parayı ben o parayi bana attigin 50 yerine sayıyorum be odestik oldumu hade bol şanslar ?
tetikçi misiniz ?Abi 50 tl için adam vururum
Ayıbı senden mi öğrenecem lavuk bir saatir gözün var o parada sonunda muradina erdin mk bi sus istersen artik al parani tepe tepe kullan?Bak savundugun adam transformerse bende sana borcunu atmiyorum diyor önce dönüp bi kendine baksın nekadar ayip
Sana soran oldumukimse yanlış anlamasın bal dudaklım @Muric81 dibine kadar haklı
Ss lere bak 16.08 ve 16.13
5 dk geçmiş. Neden bu kadar alçalıp yalan söyleme ihtiyacı duyuyorsun. Bu senin yaptığına ne denir
Ben kuralı koymuşum 3 dk diye
Beğenmezsen git kendin istediğin gibi dağıt
3 dk dedik 5 dk sonra atmış neresi haklıkimse yanlış anlamasın bal dudaklım @Muric81 dibine kadar haklı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!