Zor yav 8 tane icra dosyası var .sağa sola borç varUmarım düzeltirsin durumu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Zor yav 8 tane icra dosyası var .sağa sola borç varUmarım düzeltirsin durumu
Peki tmm sustumBen hiç vurmadim ki vursam burdan kimseyi boş gecmem
200-300 e vurmak denmezkiPeki tmm sustum
Peki200-300 e vurmak denmezki
Kutuplardan bi dm bakarmisin slot turnuva hakkında birşey soracağımsen hangi ülkedesin
bol şans kralKasa 500 hedef 1500 1700
senin ***** korum çocuk bilgin olsun *** *** burda şeyler yazma ****** gitNiye kimsiniz allah misin
Senin ***** ****** gökten ******* haberin olsunsenin ***** korum çocuk bilgin olsun *** *** burda şeyler yazma ****** git
****** kara köyde genel eve alırım haberin olsun orospu cocugusenin ***** korum çocuk bilgin olsun *** *** burda şeyler yazma ****** git
Maşallah azmis allah yardımcı n olsunZor yav 8 tane icra dosyası var .sağa sola borç var
senin ***** korum çocuk bilgin olsun *** *** burda şeyler yazma ****** git
senin ananın amını ızdırabını ******* cocuk ***** soktugumun oplu****** kara köyde genel eve alırım haberin olsun orospu cocugu
***** amcunnuuu siker burda herkese faydalanır siktirgit şimdi siktigimn oğluu****** kara köyde genel eve alırım haberin olsun orospu cocugu
bu maına osktugumun oglu hem dolandırıcı hem dilenci birde laf söler bi ***** adammmış gibi bunun anısını *****Oooo kibar nazik iyi aimar dan enteresan sözler çok ayıp
azcık götün varsa dmden nuamramı yazdım aramssan ***** *******Senin ***** ****** gökten ******* haberin olsun
Ne olmuş foruma la yazılar falan full siyah mkeOooo kibar nazik iyi aimar dan enteresan sözler çok ayıp
Güzel değilmi adminin kedisi ölmüş forum yas taNe olmuş foruma la yazılar falan full siyah mke
Bende kaza yaptımGüzel değilmi adminin kedisi ölmüş forum yas ta
Geçmiş olsun ne kazasıBende kaza yaptım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!