@Aimar latife zamanı mı gardaş açız aç ?Latife yapıyor kendileri
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@Aimar latife zamanı mı gardaş açız aç ?Latife yapıyor kendileri
Latife yapıyor kendileri@BMW ne diyon bu işe oluru var mı sence ?
Bana klavye delikanliligi yapmaSenin aylik kazancini ben burada dagitiom emin ol
Aimarcigim 120 kazandım 100 çektim 20 ile devam ediyorum bi haltlar yaparsam dönerim sana kendimi kazandım diyede kandirmayayim kaç gündür 200-300 gitmiştiratıyorum .d
hahahha D:d:d:d borcun varmı birne borç aldınmıAimarcigim 120 kazandım 100 çektim 20 ile devam ediyorum bi haltlar yaparsam dönerim sana kendimi kazandım diyede kandirmayayim kaç gündür 200-300 gitmiştir
Tamam bende bekliyorum bol şanslarAimarcigim 120 kazandım 100 çektim 20 ile devam ediyorum bi haltlar yaparsam dönerim sana kendimi kazandım diyede kandirmayayim kaç gündür 200-300 gitmiştir
hakkım haloya devir @BMWTamam bende bekliyorum bol şanslar
Geçen 150 attık hala dönmedi maalesef..hahahha D:d:d:d borcun varmı birne borç aldınmı
D:d.d inşllah dönerGeçen 150 attık hala dönmedi maalesef..
sen şimdi olayları tam vakıf deilsin icralık bir durum yok DD:
Tabi tabi 1k alınca 25 çok gör şimdi bele de durhakkım haloya devir @BMW
Espirisine takıldm. Haklısınsen şimdi olayları tam vakıf deilsin icralık bir durum yok DD:
benim param deildi 1 k yapıp 500 çek muhabbeti akrdeşim ne 1 k sı D 1 k ile tuvalete gidlimiyorTabi tabi 1k alınca 25 çok gör şimdi bele de dur
950 vardi 750 ödedim Bi arkadaş a 200 kaldı.hahahha D:d:d:d borcun varmı birne borç aldınmı
@Palaa borcuna sadıkdır bmw950 vardi 750 ödedim Bi arkadaş a 200 kaldı.
Payfix IBAN metefe peppara garanti IBAN ziraat iban yapikredi IBAN merkez bankası IBAN bile var hangisini yollayam950 vardi 750 ödedim Bi arkadaş a 200 kaldı.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!