a 6.5 alt verdim 2 dk sonra gol pldu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam dayiBana klavye delikanliligi yapma
91-54 Samara sayesinde won teşekkür Samara. Hayırdır sen altın falan mı siciyon 1k ile nasıl lavaboya gidemiyonbenim param deildi 1 k yapıp 500 çek muhabbeti akrdeşim ne 1 k sı D 1 k ile tuvalete gidlimiyor
İlk çekimde söz demiştin 2 ay önce halen çekemedin miPayfix IBAN metefe peppara garanti IBAN ziraat iban yapikredi IBAN merkez bankası IBAN bile var hangisini yollayam
Bravo950 vardi 750 ödedim Bi arkadaş a 200 kaldı.
Maalesef ??? bonkör üye kelimesi uğursuz geldi mk admine sil diyorum silmiyorİlk çekimde söz demiştin 2 ay önce halen çekemedin mi
Aslı arap mı bunun belki tuvaleti altındır ne biliyon ???91-54 Samara sayesinde won teşekkür Samara. Hayırdır sen altın falan mı siciyon 1k ile nasıl lavaboya gidemiyon
sen hangi ülkedesin91-54 Samara sayesinde won teşekkür Samara. Hayırdır sen altın falan mı siciyon 1k ile nasıl lavaboya gidemiyon
JP Morgan bankPayfix IBAN metefe peppara garanti IBAN ziraat iban yapikredi IBAN merkez bankası IBAN bile var hangisini yollayam
Tmm yolluyorum hemenJP Morgan bank
ben senden önce davrandım bekliyorum .DTmm yolluyorum hemen
@BMW ile sen bana 27 şer atıyorsunuz ??şimdi kim kime ne atıyor
Tuvalet taş çatlasa 2 tlsen hangi ülkedesin
bmw bana 27 atıyor gerisini bilmiyorum@BMW ile sen bana 27 şer atıyorsunuz ??
@BMW beni boş geçmez 2 ay öncesinden vurdu yollamadi bu sefer kaçamazbmw bana 27 atıyor gerisini bilmiyorum
Umarım düzeltirsin durumuMaalesef ??? bonkör üye kelimesi uğursuz geldi mk admine sil diyorum silmiyor
Kusurat 33 oldu lafa tutmayın ben gidip birşeyler yapmaya çalışayımbmw bana 27 atıyor gerisini bilmiyorum
Ben hiç vurmadim ki vursam burdan kimseyi boş gecmem@BMW beni boş geçmez 2 ay öncesinden vurdu yollamadi bu sefer kaçamaz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!