DevamkeeeHayrını gör kardom sana limit yok ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
DevamkeeeHayrını gör kardom sana limit yok ?
Burda bana beddua eden adam diğer konuda mevzuyu okumuş gizliden hemen yazmış adama****** yalancı ???
Sanada atayım da sen no bonussun bu ara Sabancı ya ortak olmuş diyolar ?****** yalancı ???
O gizliden vuruyo kimseye demiyoSanada atayım da sen no bonussun bu ara Sabancı ya ortak olmuş diyolar ?
Ben senelerdir no bonusum bro sartlar el vermedi yoksa aramızdaki iliski bitmeden devam ederdi biliyorsun??Sanada atayım da sen no bonussun bu ara Sabancı ya ortak olmuş diyolar ?
Yalanini Antalya'daki travestiler siksin emiO gizliden vuruyo kimseye demiyo
SeyMeBeT Düşmanı hain qandalf o?O gizliden vuruyo kimseye demiyo
Adam antalya tatile geldi hemen travestilerini öğrenmiş töbe yarabbi evladın hayırlısıYalanini Antalya'daki travestiler siksin emi
Perşembe erken gelecem randevu taaa 5 de beni gezdirin 2iniz de gitcek yerim yokSeyMeBeT Düşmanı hain qandalf o?
Laf atti ** toplari ben nabiyim ??Adam antalya tatile geldi hemen travestilerini öğrenmiş töbe yarabbi evladın hayırlısı
Olymposbet100 varmı 100
Yok direk bana 100 verecek varmı durum sıkıntıOlymposbet
Bak bak laf attı diyo la onlar takıldığı yerler saatler belli peki siz naptınız ordaLaf atti ** toplari ben nabiyim ??
Baş qoz üstüne messiye guvenirsen cinnaha diker seni ?Perşembe erken gelecem randevu taaa 5 de beni gezdirin 2iniz de gitcek yerim yok
8.40 da iniyom 5 e kadar napcaz bakalımBaş qoz üstüne messiye guvenirsen cinnaha diker seni ?
Dışarda yemek ismarlarim sana bı simit bı çay ?8.40 da iniyom 5 e kadar napcaz bakalım
07 taverna dan cikar cikmaz karsimiza cikdilar ** ??Bak bak laf attı diyo la onlar takıldığı yerler saatler belli peki siz naptınız orda
Sen araba getir gezdir simiri çayı üstüne de bi sigara ben ısmarlayamDışarda yemek ismarlarim sana bı simit bı çay ?
Ulkedeki memurun hali cimri lan bu??Dışarda yemek ismarlarim sana bı simit bı çay ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!