tamamUykusu gelenler uyuyabilir. Burada kalanlar gerekeni yapacaktır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
tamamUykusu gelenler uyuyabilir. Burada kalanlar gerekeni yapacaktır.
Onu yapan bi kaç kişi daha var zaten forumları memleketiymis gibi savunuyor glc değil mi bu kardeşBu arkadaşın yan forumda burası bizim yerimiz bırakmayız edebiyatı yapıp, etkinlik olunca buraya damlaması olayın özeti bu.
Çevik abisi banlanmış belki ondan etkilenmiştirBU AY ÇİÇEĞİNİN Bİ YARASI VAR ÇÖZEMEDİM
?? can sıkıntısı be babayiğitNe diyon pala sen rollere çok kapıldın bu ara
dogru dogru bende görüyorum. hatta diyor foyalarını ortaya çıkardım çekilişte ödülleri birbirlerine falan çıkarıyorlar gibi ithamlarda bulunuyor herkesi kendisi gibi fesat sanıyor@AMCA doğrumu?
ORASI BENİM FORM İŞLERİNE İLK GİRDİĞİM YER ELBETTE Kİ ORDAN EKMEK YEDİM ÜYE DE KALSAM BANLANSALARDA YİNE ORDA OLURUM BEN NERDEN GELDİĞİMİZİ BİLİYORUZ ÇOK ŞÜKÜR NAPTIM HADİ SÖYLE DİĞER FORMDA BEN Mİ BANLADIM SENİ BUNDAN MI KUYRUK ACINBu arkadaşın yan forumda burası bizim yerimiz bırakmayız edebiyatı yapıp, etkinlik olunca buraya damlaması olayın özeti bu.
Takipleri az geneli sohbet onu diyom ?Abi sinerjiniz çok düşük ne demek ?
@Muric81 bu arkadaşa ayrı ödül ver devrede bile sinerjiİkinci yarı için son 5 dk
cevap vermistkm amca sen gormedjnnn ?La ne ne amca diyon efendim diyorum cevap yok ?
HahahahahaaPalaa
Harden6741
mutu55
lomacenko
Messi06
Forzatokat1
Megastarkan
CaptainJackSparrow
Nadeo
Veyselimyo
eydolu4731
Cesaret
BMW
komando07
palantis38
hayro45
Xetrov
Elifce123
KUZGUN
Kuyt32
Jeastek77
Saprissaa
Muhsinovi
Willy Solomon
asus1995
AMCA
ylcm07
EhleenN
Efehan
TÖMBELEKÇİ
Baytar22
Ahnet9721
Esmerezel21
Jockk0
güncel liste arkadaşlar
@Saprissaa @Nadeo @Ahnet9721 @Efehan @Jeastek77 @AMCA sinerjiniz cok dusuk takip edelim sıkı biraz aksi takdirde hakkinizda işlem baslatalicak??
Uykun geldi ise uyu ben senin yerine takip ederimİzlemiyorum maci bnde diger arkadaslar gibi yaziyim 2 dkya bir dk skoru
Yoksa libidomuz tavanTakipleri az geneli sohbet onu diyom ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!