Bize böyle adamlar lazım ?@Muric81 bu arkadaşa ayrı ödül ver devrede bile sinerji
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bize böyle adamlar lazım ?@Muric81 bu arkadaşa ayrı ödül ver devrede bile sinerji
Öyle yapman lazım arada sapla haydi yazacan gol olunca da golü sahiplenecek ben attırdım diyecen çünkü sen sapla dedin diye gol oluyor ???İzlemiyorum maci bnde diger arkadaslar gibi yaziyim 2 dkya bir dk skoru
Ne dedin ?cevap vermistkm amca sen gormedjnnn
SAPLAAAAAORASI BENİM FORM İŞLERİNE İLK GİRDİĞİM YER ELBETTE Kİ ORDAN EKMEK YEDİM ÜYE DE KALSAM BANLANSALARDA YİNE ORDA OLURUM BEN NERDEN GELDİĞİMİZİ BİLİYORUZ ÇOK ŞÜKÜR NAPTIM HADİ SÖYLE DİĞER FORMDA BEN Mİ BANLADIM SENİ BUNDAN MI KUYRUK ACIN
Soirma@AMCA bi soru sordum
ZkerlerGooooooolllllllll ?
Kanla maci izlerken diyorum ben sapla saplaa diyeÖyle yapman lazım arada sapla haydi yazacan gol olunca da golü sahiplenecek ben attırdım diyecen çünkü sen sapla dedin diye gol oluyor ???
Pardon yalnış alarm ?Gooooooolllllllll ?
İşini bu kadar layıkıyla yapan bir roll takip eden görmedim. Ikinci yarınin başlamasını bile dakika tutuyor. işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık.İkinci yarı için son 5 dk
Esrar bile içtik reisSigaralar içildi mi ??
Sormam artık duydum duyacağımıSoirma
Acımadan ?Zkerler
Belki Allah söyletti soyunma odasından attılarPardon yalnış alarm ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!