Elonmusk vardı o açmışti konuyubeni ele başı gösteren bumuydu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Elonmusk vardı o açmışti konuyubeni ele başı gösteren bumuydu
Senin hakkın baki?Hele bir maç gelsin çekiliş olsun sabah bakarım konuya ?
Çünkü oraya seni almıyorlar lale burda ki çoğu üye ordan gelme herkes istediği yerde takılır burda ki üyeler de etkinliklere katılıyor kimse ayrım yapmıyorBan ile kuyruk acısı olmaz bu 1 sen bana hiçbir şekilde acı veremezsin bu 2 son olarak orada oluyorsan ilk yerinse edebiyat yapmayı bırak orada takılmaya devam et biz sadece etkinlik olduğu zaman burada değiliz.
ŞakacıValla cevik gibi adama ban atmakta ne biliyim buraya emek veripte cevikten para almayan nasiplenmeyen adam yoktur yanlış olmuş bence
tefo birşey diyorsa haklıdır.Ban ile kuyruk acısı olmaz bu 1 sen bana hiçbir şekilde acı veremezsin bu 2 son olarak orada oluyorsan ilk yerinse edebiyat yapmayı bırak orada takılmaya devam et biz sadece etkinlik olduğu zaman burada değiliz.
Kral senmi belirliyorsun adamlar son katılım 23.35 demişti ben daha önce katıldım zatenSen liste dışı kaldin dostum yoktun uzun zamandır
Kedininde emegi vardi cevonunda malesef kolay kaybediyoruz insanlariValla cevik gibi adama ban atmakta ne biliyim buraya emek veripte cevikten para almayan nasiplenmeyen adam yoktur yanlış olmuş bence
Kırdım bileee ???Ben buradayım yumurta kırıcam şimdi
O değilde twitter dan gelen adamlar bunlar ne konuşuyor diyo ??
curioya atlıyım puştun teki oraya sikeym site parama çöktü kılını kıpırdatmadı. *****Çünkü oraya seni almıyorlar lale burda ki çoğu üye ordan gelme herkes istediği yerde takılır burda ki üyeler de etkinliklere katılıyor kimse ayrım yapmıyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!