Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yalama ke yağcılık ke devam keneden banlanmıyor acaba şaşırtıcı
sahte etkınlık onu alınmaz banlanmazsa , bende acarım etkınlık totem yapar mıllet gelır parayı yedım derım bakarım yoluma ban yok nasıl olsaYalama ke yağcılık ke devam ke
Ac ilk ben katilacamsahte etkınlık onu alınmaz banlanmazsa , bende acarım etkınlık totem yapar mıllet gelır parayı yedım derım bakarım yoluma ban yok nasıl olsa
Niye geç olsun sınıfta 32 yaşında 2 çocuklu kadın var bizim mezun olacak bu sene26 yaş üniversite için geç mi sizce
Ben mi yağcıyım hahahahaha ulan çevik abinizi yalaya yalaya yağcılığın kitabını yazdınızYalama ke yağcılık ke devam ke
26 yaş üniversite için geç mi sizce
Bak ad1minleri tehdit ediyor hahahahasahte etkınlık onu alınmaz banlanmazsa , bende acarım etkınlık totem yapar mıllet gelır parayı yedım derım bakarım yoluma ban yok nasıl olsa
uzaya gıdıcen , ben oyle dagıtıyorum boyle dagıtıyorum demıycen sonra ben eskıden odul attım sana dıye gecıstırmıycen benden aldıgı 5 tl yıde vermedın hırsızBak ad1minleri tehdit ediyor hahahaha
Cok uzatıyorsunuz boşemuhabbet hep?sahte etkınlık onu alınmaz banlanmazsa , bende acarım etkınlık totem yapar mıllet gelır parayı yedım derım bakarım yoluma ban yok nasıl olsa
77 tl mi atsın birdaha ne selam veririm nede rolüne dağıtımına sohbetine katilirimDumbelekci ban çabuk metonun cukkasini verr
parası degerlıyse açetkınlık acmıycak mıllet saatlerını verıp takıp edıyor 1 degıl 2 kez yaptıCok uzatıyorsunuz boşemuhabbet hep?
Boş yapma midyeye limon sıkBak ad1minleri tehdit ediyor hahahaha
Metooooooo sende bırak artık vermio zorlamı77 tl mi atsın birdaha ne selam veririm nede rolüne dağıtımına sohbetine katilirim
Paraa ?? bosver muhabbetiMetooooooo sende bırak artık vermio zorlamı
banlancak o zaman dayı oyle bıseymı var herkes sahte etkınlık yapsın o zaman baska arkadasada atmadıMetooooooo sende bırak artık vermio zorlamı
Yaw demek adam torpilli ?parası degerlıyse açetkınlık acmıycak mıllet saatlerını verıp takıp edıyor 1 degıl 2 kez yaptı
@Admin ben bmwye ödül atmak istemiyorum atmayacağımda yüz olsa katılmazdı burda gelip anana bacına söverim diyodu birde ödül bekliyor2uzaya gıdıcen , ben oyle dagıtıyorum boyle dagıtıyorum demıycen sonra ben eskıden odul attım sana dıye gecıstırmıycen benden aldıgı 5 tl yıde vermedın hırsız
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!