R
Rooster
Ziyaretçi
@TÖMBELEKÇİ sen bu ödülü atacak mısın arkadaşlara atmayacak mısın onu bana bi net olarak söyler misin?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bana 77 tl yi at @Jeastek77 in 27 yi sonra burada insan gibi güzel güzel takıl. Ne selam alir veririm nede Rolü ne dağıtımına katılirim. Önce ayibini kapat. Ben meraklı değilim seninle surekli tartışma ya konusmayaLa sanane hahahaah senin gazına gelmeyecek insanlar zorlama
UlasilamioBi sus ara hemen
Buranın alan ı da bu belli?Boyle yaparak zaten sirtini sağlam a dayıyor @Kaan sende yüz ver buna böyle
Vermicemmm Vermicemmm benim değil mi Vermicemmm kuruyup gitsede vermicemm@TÖMBELEKÇİ sen bu ödülü atacak mısın arkadaşlara atmayacak mısın onu bana bi net olarak söyler misin?
haksızlık yapılıyor kesınlıkle ama hak yerını bulucak dıye umut edıyorum admınler hak yemezBuranın alan ı da bu belli?
Bana vereceğine parayı yakar video çeker atarmis okadar vicdansiz bu@TÖMBELEKÇİ sen bu ödülü atacak mısın arkadaşlara atmayacak mısın onu bana bi net olarak söyler misin?
parayı yakar yınede vermem yazdı@TÖMBELEKÇİ sen bu ödülü atacak mısın arkadaşlara atmayacak mısın onu bana bi net olarak söyler misin?
örecezhaksızlık yapılıyor kesınlıkle ama hak yerını bulucak dıye umut edıyorum admınler hak yemez
Usta gormuyon mu senin samimiyetine inanip rahat rahat takılıyorKimseye yüz verdiğim falan yok olayları yanlış yere çekme
Yargı Mode onKimse rahat takılmasın her an her şey olabilir
AramadınYargı Mode on
gerekeni yapıcaklar merak etmeDiğer taraftan kendim de dahil 3-5 arkadaş frebet alsin diye konu açtım saçma sapan sebepten ban yedim burda da bi konu açıp kendi kendime takilirken ban yedim hiçbir yerde adminler de dahil kolay kolay kimseyle bir sorunum olmadı kimseyi dolandirmadim kendi halimde takılıp duruyorum. 100 alıp en kötü 27 sini dağıtmaya çalışıyorum Ben bu şekilde ban yediysem bunun gibiler forumun kenarından geçmemesi lazım.
dedım sana ne admın ne murat hak yemez hak neyse yaptılarDiğer taraftan kendim de dahil 3-5 arkadaş frebet alsin diye konu açtım saçma sapan sebepten ban yedim burda da bi konu açıp kendi kendime takilirken ban yedim hiçbir yerde adminler de dahil kolay kolay kimseyle bir sorunum olmadı kimseyi dolandirmadim kendi halimde takılıp duruyorum. 100 alıp en kötü 27 sini dağıtmaya çalışıyorum Ben bu şekilde ban yediysem bunun gibiler forumun kenarından geçmemesi lazım.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!