Valla bilmiyorum bu sene hazırlanıyorum ama sistem çok değişmişNiye geç olsun sınıfta 32 yaşında 2 çocuklu kadın var bizim mezun olacak bu sene
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla bilmiyorum bu sene hazırlanıyorum ama sistem çok değişmişNiye geç olsun sınıfta 32 yaşında 2 çocuklu kadın var bizim mezun olacak bu sene
Hayırlısı bakalım. 100-200 tl için kendisine söz söyleten adama ne diyebilirim ki. Şurada hepimiz günümüzün bir çok saatini burada takilarak geçiriyoruz. Yaptigi Ayıbı Parayı atmayı bırak bide haklıymış gibi laf yetistiriyorgerekeni yapıcaklar merak etme
dedım sana ne admın ne murat hak yemez hak neyse yaptılar
Hangi bölüm istiyosunValla bilmiyorum bu sene hazırlanıyorum ama sistem çok değişmiş
Birazda kendini geliştirmeyle alakalı şuan ki bölümlerin çoğu boş amacın ne o önemliValla bilmiyorum bu sene hazırlanıyorum ama sistem çok değişmiş
Moleküler biyoloji ve genetikHangi bölüm istiyosun
Keşke bilgim olaydı da yonlendirseydim okulda kalmayı dusunuyormusum yüksek lisans doktora falanMoleküler biyoloji ve genetik
Var nolduYokmu yorkbet üyeliği olan yaw
Hakkında hayırlısı. Biz okuduk da ne oldu sürünmeye devam. Ama güzel zamanlar geçirdim. Saü gençliğimizi s.kti ama olsunMoleküler biyoloji ve genetik
Şuan doktora var ama ileride ne olur bilmiyorumKeşke bilgim olaydı da yonlendirseydim okulda kalmayı dusunuyormusum yüksek lisans doktora falan
Ne okudun reisHakkında hayırlısı. Biz okuduk da ne oldu sürünmeye devam. Ama güzel zamanlar geçirdim. Saü gençliğimizi s.kti ama olsun
Sen ne okudun reisKeşke bilgim olaydı da yonlendirseydim okulda kalmayı dusunuyormusum yüksek lisans doktora falan
İnşaat mühendisliğiNe okudun reis
Moleküler biyoloji ve genetik
Biri atom diğeri uzay mühendisi???Sen ne okudun reis
Bende kaldırım mühendisiBiri atom diğeri uzay mühendisi???
İnşaat mühendisliği
Biri atom diğeri uzay mühendisi???
Fen edebiyat fak. TarihSen ne okudun reis
Okuduk da ne oldu be sürünüyoruzVayyy pala dayiya bak sen
Tarih ataması az mı oluyor sosyal bilgiler Öğretmenliği gibiFen edebiyat fak. Tarih
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!