Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bi sus ara hemenParaa ?? bosver muhabbeti
Halsızlarmı ?Bi çözümü bulunacaktır. Ama her konunun altında aynı muhabbeti görmekten sıkıldık.
O arkadaşın ben yazdığını hiç görmedim sen miydin diğeri yoo sananee yancıbanlancak o zaman dayı oyle bıseymı var herkes sahte etkınlık yapsın o zaman baska arkadasada atmadı
Ya 50 tl yi atmadi üstüne kaç roll dağıtım yaptı kaç kat para kaybetti hala konuşuyor adam olsaydı da o kadar kaybederken atsaydiuzaya gıdıcen , ben oyle dagıtıyorum boyle dagıtıyorum demıycen sonra ben eskıden odul attım sana dıye gecıstırmıycen benden aldıgı 5 tl yıde vermedın hırsız
bulurum benrahat ol mıdyecı 5lıramıda at hırsızO arkadaşın ben yazdığını hiç görmedim sen miydin diğeri yoo sananee yancı
benımde 5tlmı caldıYa 50 tl yi atmadi üstüne kaç roll dağıtım yaptı kaç kat para kaybetti hala konuşuyor adam olsaydı da o kadar kaybederken atsaydi
Bmw hakli herkese kurallar esit olmaliBi çözümü bulunacaktır. Ama her konunun altında aynı muhabbeti görmekten sıkıldık.
çözum parayı gondermesıBi çözümü bulunacaktır. Ama her konunun altında aynı muhabbeti görmekten sıkıldık.
Çok haklısın kaancığımBi çözümü bulunacaktır. Ama her konunun altında aynı muhabbeti görmekten sıkıldık.
tepkımemı kasıyon yınr?Burada olan bir lıke atabilir mi
yok bu adam kayırılıyor bellı tımbelekcı cok rahatÇok haklısın kaancığım
La sanane hahahaah senin gazına gelmeyecek insanlar zorlamaçözum parayı gondermesı
HücummmmmBurada olan bir lıke atabilir mi
benım paramı atsana olum hırsızmısınLa sanane hahahaah senin gazına gelmeyecek insanlar zorlama
Sanırım dier yerdeki alan gibi buda torpilli?benım paramı atsana olum hırsızmısın
Boyle yaparak zaten sirtini sağlam a dayıyor @Kaan sende yüz ver buna böyleÇok haklısın kaancığım
bu benım 5lıramı caldı ben paramı hrlal etmıyorum herkesın hakkına gırıyor hala gezınıyo forumdaSanırım dier yerdeki alan gibi buda torpilli?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!