Usta Kaan’a bahsedince napacak silahla vuracak mı Berlin’i napacak??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Usta Kaan’a bahsedince napacak silahla vuracak mı Berlin’i napacak??
Onu ayik kafayla dememislerdir be??96 gol kralına metin oktay dendi, adam 91de öldü ak ??
Yaş aralığı ne bunların benim 19-25
La soruyu görene kadar 3 sayfa cvp yazılmış mkLa Ben Galatasaraylıyım ben bılıyorum oylesıne sallıom benden once yazan nasıl yok james nasıl fenerli ** ?? google girip bakan varsa puh mk ?
ÖlümKAAAOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Biliyordun sankı profil resmine bak puh sana ??La soruyu görene kadar 3 sayfa cvp yazılmış mk
Delikanlı değilimki değilimki benEger delikanliysan gel ozele numarani ver konusalim tassaga vurup vurup durma senin yasin kadar benim hovardaligim.var uslubune dikkat et yoksa cizilirsin
Adamı evinden alacaklar knk galiba ?Usta Kaan’a bahsedince napacak silahla vuracak mı Berlin’i napacak??
O degil kaan beni cok iyi tanir anladin ben uslup konusuna cok onem veririm karsimdaki insana saygisizlik etmiyorsam karsimdaki insanda bana saygisizlik etmemeli bu boledir empati kurmak gerekirUsta Kaan’a bahsedince napacak silahla vuracak mı Berlin’i napacak??
?@Rooster adminim ?
Ben onu bile görmedimLa soruyu görene kadar 3 sayfa cvp yazılmış mk
RezEger delikanliysan gel ozele numarani ver konusalim tassaga vurup vurup durma senin yasin kadar benim hovardaligim.var uslubune dikkat et yoksa cizilirsin
Bem yardımcı olayım@Rooster adminim ?
Ozele gelsene bi ne demek istedimi anlicaksin zatenBu tavır ve üslubla konuşmak yerine normal bi şekilde sorunu dile getirsen zaten uyarıcam Kaan yada ben farketmiyor dostum bahsedebilirsin İyi forumlar.
Saplaaaaa
Yardı.ciyimSenin adın @Rooster mı dostum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!