Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Her gün farklı bir olay mke.Ne olmus
Babamlar geliyor hafta sonu burdalar.ayvayi yedim aktif olamam o kadar ödüller hep kaçacak mk ??Her gün farklı bir olay mke.
Burayı bilmem de başka forumda kaçarBabamlar geliyor hafta sonu burdalar.ayvayi yedim aktif olamam o kadar ödüller hep kaçacak mk ??
Ben de ödemez dedim de biri yardımcı oldu. Bu arada betyap denen boktan sitenin yeni isimli haliymiş bilsem hiç bulaşmazdım eski dolandırıcı siteler yeni isimle geliyor haberiniz olsunSite sikintiliymis iyi almissin
Ben sponsor site diye sordum o da konuştu ama haber vermedi dahaBen de ödemez dedim de biri yardımcı oldu. Bu arada betyap denen boktan sitenin yeni isimli haliymiş bilsem hiç bulaşmazdım eski dolandırıcı siteler yeni isimle geliyor haberiniz olsun
Burda niye kaçmaz ?? rol açan mi olmaz ?Burayı bilmem de başka forumda kaçar
Belki adminler açar... Belki de ben.. başka açacak kişi ihtimali %10Burda niye kaçmaz ?? rol açan mi olmaz ?
Sapla liste alindi takip şart önceden dağıtımı olanlar etkinlik konusu acmis olanlar listede olacak.son katılım gece 11 de ben buraya geldiğimde liste yapar çekilişi yapar ödüller gönderilir ???Belki adminler açar... Belki de ben.. başka açacak kişi ihtimali %10
Tam bir alfa..Belki adminler açar... Belki de ben.. başka açacak kişi ihtimali %10
Akşam burdaysan açarımSapla liste alindi takip şart önceden dağıtımı olanlar etkinlik konusu acmis olanlar listede olacak.son katılım gece 11 de ben buraya geldiğimde liste yapar çekilişi yapar ödüller gönderilir ???
Saat kaç ta açacaksınAkşam burdaysan açarım
Herkes sen gibi olsa forum güllük gülüstanlık geçinip gider. Değil mi çevo...Keşke herkes sözünde dursa. Durmayacaksan neden söz veriyon
Etiket at burdaysam cvp veririm zaten.Saat kaç ta açacaksın
8. Veya 8.30 gibi ama duruma göre kanka net değil. Bugun izin günümdeydim rahattım da akşam belki mesaiye çağırabilir ibineler. Yazarım sanaSaat kaç ta açacaksın
Bende slottan kazandığım 20 euro ödeme gelirse 2 arkadaş a ödül demiştim. Istesem ödeme gelmedi diyip onları kandirabilirdim. Amme bana yakışmaz ödeme gelince hemen ödüllerini gönderdim.Keşke herkes sözünde dursa. Durmayacaksan neden söz veriyon
Iyi işte mesai parası alırsın roll yaparsın8. Veya 8.30 gibi ama duruma göre kanka net değil. Bugun izin günümdeydim rahattım da akşam belki mesaiye çağırabilir ibineler. Yazarım sana
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!