Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü BETBETCO SİTESİ ÖDEME ALINDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Beklemeye devam et kardeşim burdan 1 kişi hariç kimse skini kaşımadı. Biz de emeği geçene attık
Dogru haklı biz gotümüzü kasıyorduk o sıra

cat-funny-cats.gif

Klostrofobi

Bonkör Üye
T.C Onaylı
İşim verme dediler diye karaladım ama gram inancım yoktu ödeneceğine yoksa 400e he demezdim ?

Ekli dosyalar

• 37385AAB-A70F-4161-92C0-6B2443DC35FE.jpeg
    37385AAB-A70F-4161-92C0-6B2443DC35FE.jpeg
    292.3 KB · Görüntüleme: 14
  • 44913FB0-F744-409A-BDB3-CC3B21360BA2.jpeg
    44913FB0-F744-409A-BDB3-CC3B21360BA2.jpeg
    143.8 KB · Görüntüleme: 14

Klostrofobi

Bonkör Üye
T.C Onaylı
Evet her çekimi gelen gibi sende çamura yat topuk :) kimseye 1 kuruş dağıtmak zorunda değilsin. Çekim gelirse 300 dağıtım deme bari.
Şimdi konunun başını tekrar oku daha sonra yazdıklarından utan. Ha utanmazsın az çok bilirim de bir şeyler yapalım yazıyor ne yaptın benim için dağıtım bekliyorsun? Ben 1k çekimin 400ünü zaten gözden çıkarmışım hakedene vermişim. Birazdan buradan atacağım 2 kişiyle de özelden irtibata geçtim. Çamura yatmak hoş bir kelime değil. Konu harici senin sağdan soldan istediğin kadarını dağıttım zaten bu lafları söylemeden insan kendine bakar. Ayrıca 5 forumda konu açıp sadece burada dağıtım dedim. Buna sebep buradan samimi 1-2 kişi elini taşın altına koyar dedim hata etmişim. Artık benimle ilgili çamura yatmak vs gibi kelimeler kullanmazsan memnun edersin.

Klostrofobi

Bonkör Üye
T.C Onaylı
Adam çekimim gelirse dağıtırım demiş. Çekimi gelmiş dağıtmış işte :D aracı olana
Açıklamaya uğraşıyorsun gözünü seveyim ya ? he ben gideyim gtümü yırtıp paranın yarısını işi halleden adama vereyim bir de gelip sana dağıtım yapayım. Ulan insan der ki olsun az da olsa kurtarmışsın paranı.

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Şimdi konunun başını tekrar oku daha sonra yazdıklarından utan. Ha utanmazsın az çok bilirim de bir şeyler yapalım yazıyor ne yaptın benim için dağıtım bekliyorsun? Ben 1k çekimin 400ünü zaten gözden çıkarmışım hakedene vermişim. Birazdan buradan atacağım 2 kişiyle de özelden irtibata geçtim. Çamura yatmak hoş bir kelime değil. Konu harici senin sağdan soldan istediğin kadarını dağıttım zaten bu lafları söylemeden insan kendine bakar. Ayrıca 5 forumda konu açıp sadece burada dağıtım dedim. Buna sebep buradan samimi 1-2 kişi elini taşın altına koyar dedim hata etmişim. Artık benimle ilgili çamura yatmak vs gibi kelimeler kullanmazsan memnun edersin.
Site odemiyorsa burdan kim napabilir ki. Elimizde olan birşey olsa burdaki herkes yardımcı olurdu zaten.

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Açıklamaya uğraşıyorsun gözünü seveyim ya ? he ben gideyim gtümü yırtıp paranın yarısını işi halleden adama vereyim bir de gelip sana dağıtım yapayım. Ulan insan der ki olsun az da olsa kurtarmışsın paranı.
He yav burdaki herkes salak kimse geçmiş olsun Tebrikler vs dememiş herkes dağıtım demis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap