Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ula berkay ?Ilk ben begendim kivirma reid
Kıvırma felan edepli ol sıkma benim canımıIlk ben begendim kivirma reid
KbKıvırma felan edepli ol sıkma benim canımı
Darphane var heraldeİlk beğenen tassaklı takip edecek arkadaşa
EnayiKENDİMİ ENAYİ GİBİ HİSSEDİYORUM AMA NEYSE AKŞAMA KONU AÇACAĞIM
İfşa konusu mu ?KENDİMİ ENAYİ GİBİ HİSSEDİYORUM AMA NEYSE AKŞAMA KONU AÇACAĞIM
DARPHANE YOK AMA BUNDAN SONRA BELEŞÇİLERE ÖNLEM ALINMASI LAZIM KİMSE AJİTASYON YAPMASIN PARA YOK DİYE BEN HERKESİ ÇÖZDÜM CEBİMDE 50 LİRA KALDI BEN HALA ROLL AÇMA PEŞİNDEYİM BİDE BİRANEDEYİMDarphane var heralde
Alla allaKENDİMİ ENAYİ GİBİ HİSSEDİYORUM AMA NEYSE AKŞAMA KONU AÇACAĞIM
:/DARPHANE YOK AMA BUNDAN SONRA BELEŞÇİLERE ÖNLEM ALINMASI LAZIM KİMSE AJİTASYON YAPMASIN PARA YOK DİYE BEN HERKESİ ÇÖZDÜM CEBİMDE 50 LİRA KALDI BEN HALA ROLL AÇMA PEŞİNDEYİM BİDE BİRANEDEYİM
Önlem alınmaz bu böyle devam eder.DARPHANE YOK AMA BUNDAN SONRA BELEŞÇİLERE ÖNLEM ALINMASI LAZIM KİMSE AJİTASYON YAPMASIN PARA YOK DİYE BEN HERKESİ ÇÖZDÜM CEBİMDE 50 LİRA KALDI BEN HALA ROLL AÇMA PEŞİNDEYİM BİDE BİRANEDEYİM
7 temmuzda üye olmuşsun hayırdır 1 kere etkinliğin yok 50 liralık etkinlik açar herkes james var o arada göz boyamak için 50 lik açıyor sizde yapın@TÖMBELEKÇİ Konuya ilk begenen diyosun sonra ben begenince yam yam diyip hakaret ediyosun dagitim yapiyosan hakaret etmek zorundamisin ben katılınca hep boyle olur zaten.... neyse para icin sekil den sekile girmem
7 temmuzda üye olmuşsun hayırdır 1 kere etkinliğin yok 50 liralık etkinlik açar herkes james var o arada göz boyamak için 50 lik açıyor sizde yapın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!