Bu bir eleştirimi ?7 temmuzda üye olmuşsun hayırdır 1 kere etkinliğin yok 50 liralık etkinlik açar herkes james var o arada göz boyamak için 50 lik açıyor sizde yapın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu bir eleştirimi ?7 temmuzda üye olmuşsun hayırdır 1 kere etkinliğin yok 50 liralık etkinlik açar herkes james var o arada göz boyamak için 50 lik açıyor sizde yapın
Berkay hayal kurma canim ?Aga bi ara girmeyi biraktim simdi yeni oldu 5 gun belki elime para gecince yapcsm olsa yaparim zwten bu siralar göz var
Alıp yürüme demek sende dağıt ben enayi değilim.Bu bir eleştirimi ?
O zaman bende enayiydim 1 haftada 1.5k dagittim *** simdi bendede para yok bizde enayiyizAlıp yürüme demek sende dağıt ben enayi değilim.
Sen üstüne alınma o lafı carptıgı kişiler alıp yürüyenlerO zaman bende enayiydim 1 haftada 1.5k dagittim *** simdi bendede para yok bizde enayiyiz
@TÖMBELEKÇİ tesekkurler odul.geldi
Ya ****** et ben şunu bilirim iddia oynayan adam burda dagitim yapan adam parasi olmayinca bile kendine demezki su kadar dagittim ama kimse dagitmiyor olan dagitir bence konusmam oyle kisi ve kisileri.Sen üstüne alınma o lafı carptıgı kişiler alıp yürüyenler
Tombelekci gaybol gozum gormesun seni pisman ola ola attin adama
??Bıngoyu kızdırmayın kafası iyi zaten gardasımın
Savcının aklını bulandırmayınKendini asker savcı polis olarak tanıtanlara para kaptırmayınız
B004
Tombelekciye helal olsun verdiği sözü tuttu. Arkadaşa da helal olsun onca lafa rağmen aldı parayıTombelekci gaybol gozum gormesun seni pisman ola ola attin adama
bu gözler neler gördüTombelekciye helal olsun verdiği sözü tuttu. Arkadaşa da helal olsun onca lafa rağmen aldı parayı
Çişim geldiTombelekci gaybol gozum gormesun seni pisman ola ola attin adama
cebimi açıyım gel kralın süt çocuğuÇişim geldi
Olaya biz el koyduk, siz gerekli tutanağı yollayın savcılığa çiftlik arandı, herhangi bir delile rastlanmadı tamam mı babayiğit.Savcının aklını bulandırmayın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!