Şimdi bişey yazarm da kaos çıkar ?Tombelekciye helal olsun verdiği sözü tuttu. Arkadaşa da helal olsun onca lafa rağmen aldı parayı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şimdi bişey yazarm da kaos çıkar ?Tombelekciye helal olsun verdiği sözü tuttu. Arkadaşa da helal olsun onca lafa rağmen aldı parayı
Ne gördü redkit ben bu forumda dayanışma olsun peşindeyimbu gözler neler gördü
Benim knk nick dodoyazyeter yargiya devam ?Tombelekciye helal olsun verdiği sözü tuttu. Arkadaşa da helal olsun onca lafa rağmen aldı parayı
Dayanişma boylemi olucak sence bingildakkNe gördü redkit ben bu forumda dayanışma olsun peşindeyim
sana demedim sen yine yakışanı yapıp vermişsin bıngoNe gördü redkit ben bu forumda dayanışma olsun peşindeyim
SAVCININ BİZZAT EMRİ VAROlaya biz el koyduk, siz gerekli tutanağı yollayın savcılığa çiftlik arandı, herhangi bir delile rastlanmadı tamam mı babayiğit.
Eeee biz boşuna mı burdayız babayiğitSAVCININ BİZZAT EMRİ VAR
Nasıl olurDayanişma boylemi olucak sence bingildakk
Sen ne diyorsun bak uyuyan devi uyandirmaaaa?sana demedim sen yine yakışanı yapıp vermişsin bıngo
Bi bok olmazNasıl olur
Niye değişikliğe gittin ?Benim knk nick dodoyazyeter yargiya devam ?
kral sana ne diyen var da kendi kendine halleniyon hayırdır her lafı herkes üstüne alıyo MKESen ne diyorsun bak uyuyan devi uyandirmaaaa?
Hakemler yani modlar kafasi karismasin ?Niye değişikliğe gittin ?
Mk redo ben la dodoyazyeter ?kral sana ne diyen var da kendi kendine halleniyon hayırdır her lafı herkes üstüne alıyo MKE
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!