2Bundan sonra 1.2 kişiye atıca çm hayrını gör
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
2Bundan sonra 1.2 kişiye atıca çm hayrını gör
İstekle arzuyla şehvetle bekliyorum ?Bundan sonra 1.2 kişiye atıca çm hayrını gör
Yaaa senden zengini mi var yaaaa ??
cukkamı varBundan sonra 1.2 kişiye atıca çm hayrını gör
Inaniyorum olursa atar dedimyaCiddi diom la
Hic ummazdim ne yalan soliimYaaa senden zengini mi var yaaaa ??
IlgincInaniyorum olursa atar dedimya
1k varmı dayı miktar nedirHic ummazdim ne yalan soliim
DAYI SENDE BENİ ŞAŞIRTA BİLİRSİN ???Sasirdim valla
La payfix at dedi maytap gecio sandim 100 yollamis cidden?1k varmı dayı miktar nedir
100mu dayi sende beni gor be?La payfix at dedi maytap gecio sandim 100 yollamis cidden?
Snde bana transfer yap dayko?La payfix at dedi maytap gecio sandim 100 yollamis cidden?
Meto hatta bundan sonra metoş dicem sana kankan atsın sana@TÖMBELEKÇİ ödülüm gelmemiş
Belki banada atmıştır hesaba düş memistir kendimi böyle avutayim bariLa payfix at dedi maytap gecio sandim 100 yollamis cidden?
La bilo saat 01.00 den beri bekliyorum sözde ödül atacan?Meto hatta bundan sonra metoş dicem sana kankan atsın sana
BilememBelki banada atmıştır hesaba düş memistir kendimi böyle avutayim bari
Senin eski nick neydi şimdi kavgalı oldugum biriysen hiç yanaşmıyım sedo medo cıkmazsın inşMeto hatta bundan sonra metoş dicem sana kankan atsın sana
Kafasi kiyak kesin halbuki beni hic sevmez??La bilo saat 01.00 den beri bekliyorum sözde ödül atacan?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!