Vay vay vay.kalan Parayı cebe atmış. O yüzden 24 demiştirYok la ben toptan aliom dun cocugu yolladim biseler aldı sigara kaç para dedim 24 dedi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vay vay vay.kalan Parayı cebe atmış. O yüzden 24 demiştirYok la ben toptan aliom dun cocugu yolladim biseler aldı sigara kaç para dedim 24 dedi
Yok la alisverise gitti karttan odediVay vay vay.kalan Parayı cebe atmış. O yüzden 24 demiştir
Çekimim geldi. Bende gidiyim alışverişeYok la alisverise gitti karttan odedi
Hayirli olsunÇekimim geldi. Bende gidiyim alışverişe
PalaÇekimim geldi. Bende gidiyim alışverişe
Bol şanslar. 17 maç tutarsa iddiayı bırakırım5 TL ye 1943 TL lik bir kupon yaptım ? toplam 17 maç ilk maç başladı .kısmet artık kazanırsak dağıtım konusu açıp 250 TL dağıtım olacak .umarım kazanırız . şans dileyin yeter
Birine 100 TL lazim kefili benim vermese yarin benden alirsinÇekimim geldi. Bende gidiyim alışverişe
Gel buraBol sans @eydolu4731
Kısmet nasipBol şanslar. 17 maç tutarsa iddiayı bırakırım
Bol şans5 TL ye 1943 TL lik bir kupon yaptım ? toplam 17 maç ilk maç başladı .kısmet artık kazanırsak dağıtım konusu açıp 250 TL dağıtım olacak .umarım kazanırız . şans dileyin yeter
Banada kefil olda bi 50 attirBirine 100 TL lazim kefili benim vermese yarin benden alirsin
GollllKısmet nasip
Sana şu yokBanada kefil olda bi 50 attir
Tam adamına sordun ?Apsu para lazim
Umarım gelir de ikimizde kazanirizKısmet nasip
Bı sefer ise yarada para bulTam adamına sordun ?
Sağlık olsun. Bende gider mercimek çorbası içerim haydi kaçtım benSana şu yok
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!