Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tepkime gelse harbiden çok iyi olurtepkime sartı gelmedikce hem dağıtıcı üye forumdan sogur hemde böyle kavgalar sıkca olur @Rooster
Saçma Saçma Konuşma Hayro45 Nasıl katılcak sonra adamın mesajı 2 k tepkimesi 50Tepkime gelse harbiden çok iyi olur
yeterliSaçma Saçma Konuşma Hayro45 Nasıl katılcak sonra adamın mesajı 2 k tepkimesi 50
Eee önemli olan tepkime zaten bak baana niye böyle ?Saçma Saçma Konuşma Hayro45 Nasıl katılcak sonra adamın mesajı 2 k tepkimesi 50
yanlis ama ama asiri gicik bi tipsin he sunuda soylim ama seviyrm seni mkEee Erken bitiyo burda kaso ben gidiyom
Nokta?sisteminiz boşuna dostlar
kendi etkinliginiz olsa dağıtımı olan katılabilir diyebilirsiniz de
adminlerin etkinliğinde hep bu tartışmayı çıkarmanız yanlış
işte aradigim sey bu aynen biz kendimiz neysede admin uye alistirmaya calisiyorki buraya boylr yapiyor.sisteminiz boşuna dostlar
kendi etkinliginiz olsa dağıtımı olan katılabilir diyebilirsiniz de
adminlerin etkinliğinde hep bu tartışmayı çıkarmanız yanlış
Anlayana?işte aradigim sey bu aynen biz kendimiz neysede admin uye alistirmaya calisiyorki buraya boylr yapiyor.
Listeci ödülünjn 47 sini at bakam ???işte aradigim sey bu aynen biz kendimiz neysede admin uye alistirmaya calisiyorki buraya boylr yapiyor.
Geldim dayım
KANKA ÜYE ALISTIRMAYA CALISIYOR DA ADAMIN 4 AY DA 1 ETKİNLİĞİ YOK VEYA 3 AYDA 1 TANE YOK bu adam alısmıs olmuyor mu sence de ?işte aradigim sey bu aynen biz kendimiz neysede admin uye alistirmaya calisiyorki buraya boylr yapiyor.
Konusu açılan mevzu bu değilki adam sadece dağıtımdan dağıtıma etkinlik için geliyor foruma diye bundan bahsedikiyor sorun oişte aradigim sey bu aynen biz kendimiz neysede admin uye alistirmaya calisiyorki buraya boylr yapiyor.
Fekir taraftarlara bisey gostermisBu lyon maçına ne oldu a. Q. 1 gol lazım maç durdu mke
kavga cıkarttı trübünlerBu lyon maçına ne oldu a. Q. 1 gol lazım maç durdu mke
PayfixGeldim dayım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!