17 kişiydi liste galiba11 kişiden 7 kişiye göremedik bahtimi sikeyim belescilerin de alayının ***** koyayım banlayacaksiniz da banlayin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
17 kişiydi liste galiba11 kişiden 7 kişiye göremedik bahtimi sikeyim belescilerin de alayının ***** koyayım banlayacaksiniz da banlayin
Selam30 tl için bunu yapıyorsan ayıp hergün alıone3 5 bugün de alma
Aleyküm selam
Bu fransanın mke. Ne zaman oynasam hep bir olayyAleyküm selam
Hamama?Bu fransanın mke. Ne zaman oynasam hep bir olayy
ula bide tutan kuponda olay cikiyor vur kafayi duvara vur vur bu neya aBu fransanın mke. Ne zaman oynasam hep bir olayy
Bi git artık?atlantis ne oldu?ula bide tutan kuponda olay cikiyor vur kafayi duvara vur vur bu neya a
aaa ozel varken ?Bi git artık?atlantis ne oldu?
Beynim sulandı?aaa ozel varken ?
Sorma adaş. Bide 24 saat içinde oynanmazsa 1 oran sayılcak gelde sövme. Neyse ki açık kupon olmasına rağmen çekim yaptık da bu sonuçlanınca ana para gibi devamula bide tutan kuponda olay cikiyor vur kafayi duvara vur vur bu neya a
hadi ins oynanir bro bu lyondan oluyor hep kavgaSorma adaş. Bide 24 saat içinde oynanmazsa 1 oran sayılcak gelde sövme. Neyse ki açık kupon olmasına rağmen çekim yaptık da bu sonuçlanınca ana para gibi devam
Fransanın en lanetli takımları zaten lyon nice marsilya. 3unun maçında hep bir kavga ertelenmehadi ins oynanir bro bu lyondan oluyor hep kavga
fekir yapio herseyiFransanın en lanetli takımları zaten lyon nice marsilya. 3unun maçında hep bir kavga ertelenme
Ama siteler bu şekilde bakmıyo üyeye bakıyor aktif üyeye ki adminlerde bunu düşünmek zorunda bak ben sana hak veriyorum ama adminlerin de haklı yanı bu foruma adam lazım aktiflik lazım piyasada milyon tane forum var ona kalırsa siteler napsın üyesiz boş forumu etkileşimde bi yandan şart yaniDAYI ANLATAMIYOR MUYUM .
BU ADAMLAR 1 GÜNLÜK ÜYE DEĞİL
2-3 AY EN AZ burdalar bu adamların 1 lira katkısı dahi yok ki foruma
Kanka boyle adamlar no bonus ya bunun tartısılacak neyi var ki ? ALLAH icin anca cekim paylas paylasırlar o bile cıkar icin bonusuna kime ne dağıtmıs gecen sensiz46 geldi konuya almadım neden 1-2 k cekince tek yiyor biz roll de damlıyorAma siteler bu şekilde bakmıyo üyeye bakıyor aktif üyeye ki adminlerde bunu düşünmek zorunda bak ben sana hak veriyorum ama adminlerin de haklı yanı bu foruma adam lazım aktiflik lazım piyasada milyon tane forum var ona kalırsa siteler napsın üyesiz boş forumu etkileşimde bi yandan şart yani
Onları bende farkediyomda yapcak bişey yok admin tarafsız yaklaşmak zorunda üyelere ama bence ufakta olsa şart getirelebilir diye düşünüyorum ama ne yalan söyleyeyim bende bundan sonra şartlı açıcam knk dağıtım yapan foruma sırf etkinlik için gelmeyen adam kazansınKanka boyle adamlar no bonus ya bunun tartısılacak neyi var ki ? ALLAH icin anca cekim paylas paylasırlar o bile cıkar icin bonusuna kime ne dağıtmıs gecen sensiz46 geldi konuya almadım neden 1-2 k cekince tek yiyor biz roll de damlıyor
He forum icin yeni üye sart orası okey ama bu üyeler cidden baydı.
Bunu ilk yapanlardanım bu forumda transformers a da aynısını yaptırdım kimse aptal değil sen atıyor x üyesine vereceksin o yapacak böyle al yürü olan birine cıkacak hakdırOnları bende farkediyomda yapcak bişey yok admin tarafsız yaklaşmak zorunda üyelere ama bence ufakta olsa şart getirelebilir diye düşünüyorum ama ne yalan söyleyeyim bende bundan sonra şartlı açıcam knk dağıtım yapan foruma sırf etkinlik için gelmeyen adam kazansın
Haklısın zaten ona diyecek söz yok da türlü türlü adam var işte oda onların karakteri yapcak bişey yokBunu ilk yapanlardanım bu forumda transformers a da aynısını yaptırdım kimse aptal değil sen atıyor x üyesine vereceksin o yapacak böyle al yürü olan birine cıkacak hakdır
Adamın üyeligi benden eski 1 rolü yoksa eğer o adam dan hayır gelmez forumda ki o adam her forumda aynı şeyi yapıyor al yürü tatlı konusur sürekli
BEN LAFIMI YEMEM HİC BİR FORUM ETKİNLİĞİNE KATILMICAM CİDDEN ÜZÜYOR BENİ
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!