Hay koyayım onlarakavga cıkarttı trübünler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hay koyayım onlarakavga cıkarttı trübünler
kanka yapcak bisey yok diger forumlara yeni forum diger forumlardada adminlerin ben 1 forumda daha takiliom ordada adminler her uyeyyi aliyor bunlar normal gelio sen ben acariz oyle kurallarda adminin actigi sey pek ilgilendirmiyor yapcak bisey ykKANKA ÜYE ALISTIRMAYA CALISIYOR DA ADAMIN 4 AY DA 1 ETKİNLİĞİ YOK VEYA 3 AYDA 1 TANE YOK bu adam alısmıs olmuyor mu sence de ?
oLUM bu ne ya hahahahaİçerden Bilgi Geldi Bmw Yüklü Roll Yapçakmış kasa 20 Hedef 10 k
hagagaghahavaİçerden Bilgi Geldi Bmw Yüklü Roll Yapçakmış kasa 20 Hedef 10 k
Bazı forumlarda no bonus sistemi var ? adam ödül alamıyor bak ödülünde değilim bu ortamda olan parada paylasacaksın adam bendeki borç muhabbeti yapıyor . EE NAPALIM KARDEŞİM SENDEKİ BORCU benimde borcum var rollerde 3 kişi vs demiyorum ya herkese ya hic yapıyorumkanka yapcak bisey yok diger forumlara yeni forum diger forumlardada adminlerin ben 1 forumda daha takiliom ordada adminler her uyeyyi aliyor bunlar normal gelio sen ben acariz oyle kurallarda adminin actigi sey pek ilgilendirmiyor yapcak bisey yk
Mesaj alınmıştır dayı ?
kanka gonul isterki olsun ama bosa ugrasmayalimBazı forumlarda no bonus sistemi var ? adam ödül alamıyor bak ödülünde değilim bu ortamda olan parada paylasacaksın adam bendeki borç muhabbeti yapıyor . EE NAPALIM KARDEŞİM SENDEKİ BORCU benimde borcum var rollerde 3 kişi vs demiyorum ya herkese ya hic yapıyorum
Ben daha katılmıcam Admin etkinliklerine tepkime gelmeden listeci de yaparsa devir edecem.
ulen captun cukkayu haaMesaj alınmıştır dayı ?
Ben sana bir şey diyim mi benim gibi düşünen destek veren olursa emin ol adminler bunu görür gereğini yapar .kanka gonul isterki olsun ama bosa ugrasmayalim
Sayenizde kardeşlerim sevenlerimizin olmasi güzel seyulen captun cukkayu haa
adminlerinde kendince haklı tarafı var dostum, sadece etkinlik yapan üyeye bakmıyorlar etkinlik yapmayan adam sponsorlara belki yüksek miktat yatırımlar yapıyordur oyle bir katkısı olabilirBazı forumlarda no bonus sistemi var ? adam ödül alamıyor bak ödülünde değilim bu ortamda olan parada paylasacaksın adam bendeki borç muhabbeti yapıyor . EE NAPALIM KARDEŞİM SENDEKİ BORCU benimde borcum var rollerde 3 kişi vs demiyorum ya herkese ya hic yapıyorum
Ben daha katılmıcam Admin etkinliklerine tepkime gelmeden listeci de yaparsa devir edecem.
ALLAH İCİN hayro mu deniz mi elifce mi yatırım yapıyor kardeşim kimse kimseyi kandırmassın cidden ya.adminlerinde kendince haklı tarafı var dostum, sadece etkinlik yapan üyeye bakmıyorlar etkinlik yapmayan adam sponsorlara belki yüksek miktat yatırımlar yapıyordur oyle bir katkısı olabilir
üyeler foruma sadece etkinlik açmak için lazım değil ki
Babacan sustum ama haklı tarafın yok adminler üye toplıcakki sponsor için referans olsun desinki bu kadar aktif üyem varALLAH İCİN hayro mu deniz mi elifce mi yatırım yapıyor kardeşim kimse kimseyi kandırmassın cidden ya.
DAYI ANLATAMIYOR MUYUM .Babacan sustum ama haklı tarafın yok adminler üye toplıcakki sponsor için referans olsun desinki bu kadar aktif üyem var
banada cıkmadı11 kişiden 7 kişiye göremedik bahtimi sikeyim belescilerin de alayının ***** koyayım banlayacaksiniz da banlayin
alayida senin ***** koysun mk cocugu kendine gel kasiniyn sustuk agzindan cikani kulagin duysun pezevenk11 kişiden 7 kişiye göremedik bahtimi sikeyim belescilerin de alayının ***** koyayım banlayacaksiniz da banlayin
30 tl için bunu yapıyorsan ayıp hergün alıone3 5 bugün de alma11 kişiden 7 kişiye göremedik bahtimi sikeyim belescilerin de alayının ***** koyayım banlayacaksiniz da banlayin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!