Önceki Roll Kimin Rolüydü Dostumbu zencci önceki roll dee ödül kazandıı ..şimdidee isyan ediyoo beni listeye almadın diyee kazanmayan arkadaşlara yardımcı oluyorumm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Önceki Roll Kimin Rolüydü Dostumbu zencci önceki roll dee ödül kazandıı ..şimdidee isyan ediyoo beni listeye almadın diyee kazanmayan arkadaşlara yardımcı oluyorumm
Bu adamıı sayfamdaa istemiyorummBuyrun Sorun Nedir
bu arkadasın 4 5 saat once cekılısınde cıktım kazandım odulu yolladı sonra roll yaptı rollde nerdeyse 3 saat surdu bende 3 saattir takıp edıyom arkadas demıor odul alan bıdaha alamaz dıe saat kac olmus uykuyu bırakıp rolu takıp edıoz sımdıde yoksun sen dıo aldın dıo belırtmek zorunda degılmıBuyrun Sorun Nedir
Hepsii benimm kendii sayfamdakii roll ümm..Önceki Roll Kimin Rolüydü Dostum
mesaja bak hatalıysam ozur dıler cıkarım ınsanlarla dalga gecıolar resmenÖnceki Roll Kimin Rolüydü Dostum
Bi öncesindee ödülü kazandıı şimdii listeye girmedii diyee kendinii paralıyorrÖnceki Roll Kimin Rolüydü Dostum
kardes sen karısmaAyıp yaptığın bugün 2-3 yerden ödül aldın kardeşim
lan paranıda senıde bos konusma o parayıda gerı atarım sanaBi öncesindee ödülü kazandıı şimdii listeye girmedii diyee kendinii paralıyorr
Dostum 2 Tane Ayrıl Roll varsa Adam 2 İnciyide Takip ettiyse Listeye girmek Hakkı değilmidir senceBi öncesindee ödülü kazandıı şimdii listeye girmedii diyee kendinii paralıyorr
Arkadaşş bu adam kazanamayan arkadaşlar var onlara engel oluyorrÖnceki Roll Kimin Rolüydü Dostum
hanı belirtse deseki odul alan bidaha alamaz tamam eyv takıp etmeyız 3 saattır takıp edıoz yazıkDostum 2 Tane Ayrıl Roll varsa Adam 2 İnciyide Takip ettiyse Listeye girmek Hakkı değilmidir sence
TAMAM BEENN O ARKADAŞA DAAA ÖDÜLÜNÜ GÖNDERECEĞİMMM ...Dostum 2 Tane Ayrıl Roll varsa Adam 2 İnciyide Takip ettiyse Listeye girmek Hakkı değilmidir sence
Allah'a aşkına sakin ol yarında olur çıkar sanada yine alırsın alt tarafı 20 tl 100 tl olsa neyse bugün hiç alamadım İlk defa bu Rollingde aldım diğerlerinde denemdim şansımı çıkmadi çıksaydi zaten şuan burada olanı almazdımkardes sen karısma
Dostum Adama Başta Söylesen Bi Sorun Olmazdı Hani takip etmiş Emek vermiş Listeye Alınmamış Haklı Bi İsyanArkadaşş bu adam kazanamayan arkadaşlar var onlara engel oluyorr
kıme engel oluom sen 3 5 kurusun derdıne dusmeyın dıyınce ben dedım 5 kisi 20 yaparız bak bakım benle harden kadar takıp eden varmArkadaşş bu adam kazanamayan arkadaşlar var onlara engel oluyorr
Sakin ol aga dur burada konuşurak çözülürTAMAM BEENN O ARKADAŞA DAAA ÖDÜLÜNÜ GÖNDERECEĞİMMM ...
BİR DAHAA BUU FORUMM SİTESİNDEE DAHA DAA İŞİMM OLMAZZZZZ.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!