@tefocan4747 geçmiş olsun dayı üzüldüm ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ehlen bets10 çekim hala gelmedimiAyip ayipp tüüü
Hayır bize düşmez tabi yorumlamakta o çocuğun neyine güvendi de samimi oldu vs de para gönderdi dayı aklım almıyor@tefocan4747 dayı miktar nedir? merak ettim. ifşa açılacak konusu açıldıgına göre kayda deger bir miktar sanırım.
O çocuğun nesine güvenip derken ?Hayır bize düşmez tabi yorumlamakta o çocuğun neyine güvendi de samimi oldu vs de para gönderdi dayı aklım almıyor
O çocuğun nesine derken tanımadığı için anlamında söyledim niye bana borç atanlara anında dönüyorum en yakın örnek geçen @EhleenN den aldım aha yüzü anında ödedimO çocuğun nesine güvenip derken ?
Bende sizin abilerinizden birine verdim çooool güvenilir oda yapmıştı aynı yamuğu alışın bunlara herkes aynı bokun laciverti kumar bu herkese herşeyi yaptırır
Diğer forum neresi ama burada da adminler hariç 3-4 kişi açıyor gerisi hep takip ..geçmiş olsun 2 forumdada çogu çekilişte ödül alan ama fazla dagıtımını rolünü görmediğim birisi şaşırmadım acıkcası ayıp etmiş.
+1Diğer forum neresi ama burada da adminler hariç 3-4 kişi açıyor gerisi hep takip ..
b. bizden diger tarafta benim 2-3 dagıtımda da ödül almıştı mkDiğer forum neresi ama burada da adminler hariç 3-4 kişi açıyor gerisi hep takip ..
Bu yoruma sadece gülüyorum.@tungabey trafactör seninlede para alışverişi yapıyordu sanırım senide dolandırdımı yoksa ?
Bende gulemmiBu yoruma sadece gülüyorum.
tunga bi 50 atsana. birkaç güne geri veririmBu yoruma sadece gülüyorum.
La ne zaman görsem para istiyon ?? şu parayı cepte tut az ?tunga bi 50 atsana. birkaç güne geri veririm
Bende para yok.tunga bi 50 atsana. birkaç güne geri veririm
Aynen dogru kralO çocuğun nesine derken tanımadığı için anlamında söyledim niye bana borç atanlara anında dönüyorum en yakın örnek geçen @EhleenN den aldım aha yüzü anında ödedim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!