Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet İFŞAAAAAA ! @trefector12

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samurai1

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Daha önce cukka alışveriş i olmuştur yok sa dayiko Herkese salmaz

trefector12

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ki ben kimseden para istemedim atti o ara payfixim bloke oldu agzi olan konusuyor @BMW ki sen attigin odulu geri isteyen karakterde bi insansin sana vercek cevabim bile yok bide buyugum diye takiliyon forumlarda dileniyon her yerde ***

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ki ben kimseden para istemedim atti o ara payfixim bloke oldu agzi olan konusuyor @BMW ki sen attigin odulu geri isteyen karakterde bi insansin sana vercek cevabim bile yok bide buyugum diye takiliyon forumlarda dileniyon her yerde ***
nedense payfixin ifşa konusıyla birlikte açıldı :) evet ben milletten cukka istiyorum param oldugundada onlara geri atmaya çalışıyorum. senin gibi borc alıp kendime söz söyletmiyorum en azından

Delpiero

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
nedense payfixin ifşa konusıyla birlikte açıldı :) evet ben milletten cukka istiyorum param oldugundada onlara geri atmaya çalışıyorum. senin gibi borc alıp kendime söz söyletmiyorum en azından
Borç almadan kaçarak para bulmanın yolu çulla istemek olmuş abi bak yaşça büyüksün ama seninkinin Türkçesi borç almaya maçom yemiyor bende nasıl para koparırsam onun mücadelesini veriyorumdur o yüzden bu konuda yorum yapma bence sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap