cep delik yahu koydugum aşagı düşüyorLa ne zaman görsem para istiyon ?? şu parayı cepte tut az ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
cep delik yahu koydugum aşagı düşüyorLa ne zaman görsem para istiyon ?? şu parayı cepte tut az ?
Dışardayken konum atarsın abicep delik yahu koydugum aşagı düşüyor
Tamam tahsilatci benim noyu saliyom birazdan@tefocan4747 miktar neyse bana özelden yazarsan sabah ben hallederim konuya da kilit vurdur sabah 10 da atarım ben
Gerek yok be samu reis bu mesajı yazacak en son kişinin yazdığı şeye bak kimsenin ağzına laf vermeye gerek yokTamam tahsilatci benim noyu saliyom birazdan
Yani ne diyem bilemedim şimdiGerek yok be samu reis bu mesajı yazacak en son kişinin yazdığı şeye bak kimsenin ağzına laf vermeye gerek yok
Ayıp oldu MKE böle denirmi la@tefocan4747 attim parani ustu sadakam olsun sana ?
tefocanla senin aranda olan bir durumda parasını ödemek için konu açılmasınımı bekledin kardeş@tefocan4747 attim parani ustu sadakam olsun sana ?
nedense payfixin ifşa konusıyla birlikte açıldı evet ben milletten cukka istiyorum param oldugundada onlara geri atmaya çalışıyorum. senin gibi borc alıp kendime söz söyletmiyorum en azındanKi ben kimseden para istemedim atti o ara payfixim bloke oldu agzi olan konusuyor @BMW ki sen attigin odulu geri isteyen karakterde bi insansin sana vercek cevabim bile yok bide buyugum diye takiliyon forumlarda dileniyon her yerde ***
tefocanla senin aranda olan bir durumda parasını ödemek için konu açılmasınımı bekledin kardeş
@Rooster kankam konu acik kalsin arkadaslar tatmin etsin kendini ??
hay sen çok yaşa aynı anda aynı şeyi yazmışız benim mesajda seninkinin üstündeKonu acildini goren payfix aninda blokeyi kaldirmis trefo kardesim rezil olmasin diye tesekkurler payfix
Ahaha sanane la ??Sen simdi attin diye temizmi oldun abi anlamadimki
Ahaha sanane la ??
Borç almadan kaçarak para bulmanın yolu çulla istemek olmuş abi bak yaşça büyüksün ama seninkinin Türkçesi borç almaya maçom yemiyor bende nasıl para koparırsam onun mücadelesini veriyorumdur o yüzden bu konuda yorum yapma bence sennedense payfixin ifşa konusıyla birlikte açıldı evet ben milletten cukka istiyorum param oldugundada onlara geri atmaya çalışıyorum. senin gibi borc alıp kendime söz söyletmiyorum en azından
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!