Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet İyi geceler.

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
Ula oğlum sırf kendisine ana baci küfür edilsin die konu açıp ve küfürleri zevkle okuyan biri gelip benim kimliğimi tartışamaz tartışması için önce bir kişiliği bir karakteri olması lazım

Şimdi ben rol yaptım bu mantıkla dizi/film de oynayan tecavüzcü falan tecavüzcü mü oluyor? Kafa zehir zehir maşallah.

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
adam şizöfren mıllet sövunce mutlu oluyor zevk alıyor ınsan la karşındakı değersızleştırme bu kadar ınsanla dusman olmak ne ya bukadar nefret nıye

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
daha cok roll açtım dıye kendını peygamber falan sanıyor heralde akıl hastası

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
orta cagdakı peygamberler de boyle senaristti cok zekı olurlar bunlar ruh hastalarıdır ama bı yandan da zekıdırler ınce cızgı olur dusmanları olmalıdır kı büyüyebilsinler

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
gelene gıdene saldırıyor james o kadar kötu bırı degil mılletın gazına gelme reis kımse burada 10 mılyar parası olup mılletın 20 lıralık etkınlıgıyle ugraşmıyor adamların herkesın durumu başka bu burada mahkeme hakimi gıbı herkesı kötu ılan edıyor sende mılletın gazına gelıyorsun
ben kimsenin gazıyla hareket etmem. ben james için yazdıklarımı şimdi söylemiyorumki kendiside bilir daha öncede kaç defa kendisinede söylemişimdir.

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Adam roll açmıyor açıyor dıye mıllete küfredıyo yazık pis agzıyla utanmıyor yaşından başından

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ben kimsenin gazıyla hareket etmem. ben james için yazdıklarımı şimdi söylemiyorumki kendiside bilir daha öncede kaç defa kendisinede söylemişimdir.
reis ben sana ne dıyorum kımı senı kadar bonkör olamaz kiminin durumu daha azdır veya eli daha açıktır bu onu kötu yapmaz adam burada herkesı çarpıyormuş ya da aşırı cimriymiş izlenımı veremessın ondan şuan 1 lıra karım yok geçen etkınlıkte ödulumu ona verdım yemın ederım tanımıyodum katlarsan atarsın dedım adam 2 saat sonra bana yazdı ıban verdım 40 tl attı senın mantıga göre bu kadar para göz bırı ya da paraya onem veren adam bunu yapmamalıydı o zaman senın kadar bonkör degıldır belkı o başka onu bılmem ama burada mılletı bu kadar yaftalamak bu ruh hastasını da arkana alıp

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ya velevki acmadın rol mol kıme ne hesap verıceksın ben de acmıyorum la ısterseler almasınlar şuan bankaya tonla borcum var mılletlemı ugraşıcam sankı cebımızde 10 mılyar var da mıllete vemrıyoruz bende bılırım boyle tipleri beleşcı ılan ederler seni beni kendı durumu iyidir tepeden bakar mıllete totosu kalkar 2 ıyılıkle

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
Sen role anani ****** satıyosan bsy diemem rol yapmaya devam et o zmn artist

Rol kelimesinin anlamını bilmiyor yazık yazık bak anaokul çocuğu zekasına sahip kardeşim bir role girerken kendi karakterinden çıkarsın bambaşka bir karakter olursun ben zafer rolü ile geldim değil mi? Kim küfür yedi zafer yedi umarım kafanı kumar harici şeylere çalıştırırsın.

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ayıp denen bışey var düşman edınıyor cephe yaratıyor ınsanlara kac kere gördum bunu bu forumda yeter ya haklı olsa da yeter bu kadar ustune gıdıyor ınsanların sankı kan davalıları

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
gelene gıdene saldırıyor james o kadar kötu bırı degil mılletın gazına gelme reis kımse burada 10 mılyar parası olup mılletın 20 lıralık etkınlıgıyle ugraşmıyor adamların herkesın durumu başka bu burada mahkeme hakimi gıbı herkesı kötu ılan edıyor sende mılletın gazına gelıyorsun
ben jamese kötü biriside demedim tanımam etmemki kötü iyi diyeyim ben sadece tüm dagıtımlarda en önlerde oldugunu söyledim. isterse tüm dagıtımlarda en önde olsun isterse hiç roll falanda yapmasın beni ilgilendirmez sadece konuşup sohbet ediyoruz şurada

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
ben jamese kötü biriside demedim tanımam etmemki kötü iyi diyeyim ben sadece tüm dagıtımlarda en önlerde oldugunu söyledim. isterse tüm dagıtımlarda en önde olsun isterse hiç roll falanda yapmasın beni ilgilendirmez sadece konuşup sohbet ediyoruz şurada

Biz gördüğümüzü söylüyoruz littlestar sana gaz verdiğimi sanıyor.

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
parası pulu olmayan biri belki ben de de yok bende kovalıyorum var mı itirazın forsluysan banlat benı yarın admine olunca paylaştım ben hergün 20 tane sokak hayvanı doyuruyorum kımseye yaptıgım ıyılıgın hesabını vermem o da belkı ıyılık yapıyor hıc bışeyı bılemessın yaftayalamazsınız kımseyı boyle hakkınız yok

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Biz gördüğümüzü söylüyoruz littlestar sana gaz verdiğimi sanıyor.
lan sen kımsın mılletı yargılıyorsun velevkı dagıtmıyor bana neden tnaımzken 40 tl attı 1 saat sonra cvp versene ne adımı bılır ne sanımı o an muhabbet gelıstı daha 2 hafta oluyor yazıları ss olarak bulur gözune sokarsam napacaksın ?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap