Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet İyi geceler.

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@BMW @Messi06 @pardonelimkaydı arkamdan bayaa atıp tutmussunuz bakın ilk ve son kez uyarıyorum zmnda hepinizle muhabbetim olmuştur o yüzden sövmiyecm suan ama bundan snra hakkımda en ufak birsey duyarsam sizden o zmn da çok farklı konuşurum dagitim konusuna gelince gidin geçmişe bakin hanginiz bnm kadar dağıtmış roll açmış laf ne bna selam verin nede adımı anın bu saatten snra yazıklar olsun 3unuzede
seninle konuşmaya meraklımıyız zaten ben seninle konuşmuyordum sen benim her boka atlayıp benimle konuşmaya başladın :)

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
paratonermıdır paraşutmudur onun kavga etmedıgı adam kalmadı kı emeklı olmuş evınde oturmuş klavyeden mılletle kavga edıyor:)

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
bmw fazla para attı herhalde ona bu ara yardımları nıda görunce bmw onun gözunde sınıfı geçtı ve messi onlarla dost olmuş jamese saldırıyor paratoner paraşüt

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
paratoner yıldırımlarla savaşacagına ınsanları üstüne cekıyor mıllete çemkirmekten zevk alıyor utanmıyor kardeşlerı hatta cocukları yaşında millete sövup sayıyor

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
@BMW @Messi06 @pardonelimkaydı arkamdan bayaa atıp tutmussunuz bakın ilk ve son kez uyarıyorum zmnda hepinizle muhabbetim olmuştur o yüzden sövmiyecm suan ama bundan snra hakkımda en ufak birsey duyarsam sizden o zmn da çok farklı konuşurum dagitim konusuna gelince gidin geçmişe bakin hanginiz bnm kadar dağıtmış roll açmış laf ne bna selam verin nede adımı anın bu saatten snra yazıklar olsun 3unuzede

Sinyalcim burası açık alan ve seninde görebildiğin bir yer arkandan konuşmuyoruz ki sanki senin için özel grup kurmuşuz orada seni konuşuyoruz.

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
para kaydı yine fenalarda mıllete saldırıyor paranoya saatleri sabahın ilk ışıkları

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
aklıma scym ne maçlar kaçırdım salak kafam salak kafam

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
kıme saldırsam dıye düşünüyor yarın ki kurgularını yapıyor kafasında xD

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap