pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
sabaha az kaldı kahvaltı ederız domates kaşarlı boyoz
He buz gibi havada gôtümüz donsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
sabaha az kaldı kahvaltı ederız domates kaşarlı boyoz
izmirliler bilir simite de gevrek derızboyoz da nedir
teklif var ısrar yok sabah 8 de iş var 6 da orda olurum hep ben buyur geI istedıgın zamanHe buz gibi havada gôtümüz donsun.
sen nerden dostIZMIR pogacası yumurtalı
teklif var ısrar yok sabah 8 de iş var 6 da orda olurum hep ben buyur geI istedıgın zaman
uyumadan işemi gidiyon eşşek sıpasıteklif var ısrar yok sabah 8 de iş var 6 da orda olurum hep ben buyur geI istedıgın zaman
ist baba ben cıkamadım buradansen nerden dost
küçük park içinde üniversite 2 var ya gevrek evinin yanında onu dıyorumEge üni yi mi diyon?
o da ordansen nerden dost
beden eğitimi ögr oIunca zaten oturuyorum okulda kardeşimuyumadan işemi gidiyon eşşek sıpası
ögretmen eğitimci sporcu kumarcı oda güzelbeden eğitimi ögr oIunca zaten oturuyorum okulda kardeşim
küçük park içinde üniversite 2 var ya gevrek evinin yanında onu dıyorum
hepsi bir arada :ögretmen eğitimci sporcu kumarcı oda güzel
ögretmen eğitimci sporcu kumarcı oda güzel
onceden ordaydım da oturma sıkııntı küçük geIıyor orası ama boyozuna Iafım yok domates kaşarlıda acarın ıyı DEgenin oralarda imren var boyozu oradan al.
tefoyla ne alıp veremediğin var yahuboyozcularla da kavga edıyordur bu begenmeyınce parasını falan ıstıyordur onlardan da eleme yapıyordur.D sonra kavga falan edıyodur onlarla
Ula oğlum sırf kendisine ana baci küfür edilsin die konu açıp ve küfürleri zevkle okuyan biri gelip benim kimliğimi tartışamaz tartışması için önce bir kişiliği bir karakteri olması lazımSinyalcim burası açık alan ve seninde görebildiğin bir yer arkandan konuşmuyoruz ki sanki senin için özel grup kurmuşuz orada seni konuşuyoruz.
gelene gıdene saldırıyor james o kadar kötu bırı degil mılletın gazına gelme reis kımse burada 10 mılyar parası olup mılletın 20 lıralık etkınlıgıyle ugraşmıyor adamların herkesın durumu başka bu burada mahkeme hakimi gıbı herkesı kötu ılan edıyor sende mılletın gazına gelıyorsuntefoyla ne alıp veremediğin var yahu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!