dostum zenginide burdakiler tüketiyo mağlesef para para diyeGönül işi on numara ona lafım yok ama koca yerden bi 50 çıkmadı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
dostum zenginide burdakiler tüketiyo mağlesef para para diyeGönül işi on numara ona lafım yok ama koca yerden bi 50 çıkmadı ?
Aynen poku cikmaya basladiKızdırmayın kadoyu la bırakıp gitcek bak en sonunda tamam kıllatmayak artık
Haklısın dostum kadonun yerinde olmak istemezdimdostum zenginide burdakiler tüketiyo mağlesef para para diye
valla dayının yerinde olsam herkese haraç keserimHaklısın dostum kadonun yerinde olmak istemezdim
Başka konu aç da konuşak iki lafın belini kıramıyoruz mk seninleAynen poku cikmaya basladi
Ne yaptim ben dayi la bilerekten dagitim konunada katilmiyorum napiyoruz neyse dayi k.b hadi eywSiz ya cok zekisiniz yada ben cok salagim
Len 50 tl bulamioz is cozecez sen ne dionvalla dayının yerinde olsam herkese haraç keserim
Ya daha beni gormez mKızdırmayın kadoyu la bırakıp gitcek bak en sonunda tamam kıllatmayak artık
HaydarHava çok sıcak geberdik lo
ZorYa daha beni gormez m
Efendim ??Haydar
Ozel bakEfendim ??
Ne zor kardesim daha konusuna gelmem olur biter neyse makara yapilmior ona
Bana degil lo@Haydar dümen bi 50 tl gönder la kadoya lazım
Tamam la seninde ciddiyetin iyice ciddi hiç atışmayın boşver orta yolu en iyisi ?Ne zor kardesim daha konusuna gelmem olur biter neyse makara yapilmior ona
bana ne kızıyon dayı 50 olsa sendenmi esirgiycezLen 50 tl bulamioz is cozecez sen ne dion
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!