dayı senlik bişey değildiki o , yputubede bi video repligiBabus sanirim kafan durdu ben hic kendi adima para istedim mi sen olaya hakim degilsin maytap gecuon para hesabinda die
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
dayı senlik bişey değildiki o , yputubede bi video repligiBabus sanirim kafan durdu ben hic kendi adima para istedim mi sen olaya hakim degilsin maytap gecuon para hesabinda die
Birak ** coluk cocukla muhatap oluoz olayi bilmio konusuo yoksa yoj der nedir para hesabinda demekLa o başka konuda espri yaptı bu para mevzusuna değil kado ikinizde yanlış anlıyonuz
şaşirmis ben illa kanitliycam ***La o başka konuda espri yaptı bu para mevzusuna değil kado ikinizde yanlış anlıyonuz
La o senin para istediğine demedi olayı vortexle başka birşey konuşuyordu onlar bu konu ile alakalı değil oBirak ** coluk cocukla muhatap oluoz olayi bilmio konusuo yoksa yoj der nedir para hesabinda demek
dayi bak harbi agir konusuyorsun coluk cocuk fln ben orda yok olsa dukkan senin dedim adam akilli okusan gorucen digerleri senle alakali degil bisey demiyorum harbi haddini asiyorsun dayiBirak ** coluk cocukla muhatap oluoz olayi bilmio konusuo yoksa yoj der nedir para hesabinda demek
Yaw bi git isine haddimi senden mi ogrenecemdayi bak harbi agir konusuyorsun coluk cocuk fln ben orda yok olsa dukkan senin dedim adam akilli okusan gorucen digerleri senle alakali degil bisey demiyorum harbi haddini asiyorsun dayi
dayı ölüm kalım meselesini olay me wuster niye bu kadar lazım ölüm kalım meselesi olsa burda niye istesin bencee fazla uzuyo konu kalp kırma yanlış anladınBirak ** coluk cocukla muhatap oluoz olayi bilmio konusuo yoksa yoj der nedir para hesabinda demek
Cok konusma benim kizdigim nokta para hesabinda die maytap gecionYa kör yada neyse
Yav harbiden doğru bak bu arkadaşlar lütfen uzatmayalımBeyler sakin olun bi burda yabanci mi var *** birbirimizi anlamaya çalışalım la başkasını anlarım da kadircan ve dodo siz olunca tuhaf oluyor
dodo sen bişey yazma dahadayi bak harbi agir konusuyorsun coluk cocuk fln ben orda yok olsa dukkan senin dedim adam akilli okusan gorucen digerleri senle alakali degil bisey demiyorum harbi haddini asiyorsun dayi
@kadircan4747 bak ne yazmisim ilk sordunda digerini vortexle makara yapiyrduk ona geldin senlik bi durum degildi kendin nasil anlamak istersen oyle anliyorsun...Olsa tükkan senin dayi ?
Yaw yoj be cokta onemli degil kizdigim nokta para hesabinda de.esidayı ölüm kalım meselesini olay me wuster niye bu kadar lazım ölüm kalım meselesi olsa burda niye istesin bencee fazla uzuyo konu kalp kırma yanlış anladın
Ya birak dayi tm saygimi bozmicam nwyseCok konusma benim kizdigim nokta para hesabinda die maytap gecion
dayı makara yaptı bişey yokki sen gerginsin bugunYaw yoj be cokta onemli degil kizdigim nokta para hesabinda de.esi
Bak seni severim bilion ama herkesin kirmizi noktasi var benim para konusundaji hassayitemi blionYa birak dayi tm saygimi bozmicam nwyse
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!