Ha sana ha süloya la aynı hesapBana degil lo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ha sana ha süloya la aynı hesapBana degil lo
Yaw nie kiziyimbana ne kızıyon dayı 50 olsa sendenmi esirgiycez
Harbi dayi degismis bellibana ne kızıyon dayı 50 olsa sendenmi esirgiycez
la ne atişcam dayiylaTamam la seninde ciddiyetin iyice ciddi hiç atışmayın boşver orta yolu en iyisi ?
Kizdigim nokta maytap gecilmesibana ne kızıyon dayı 50 olsa sendenmi esirgiycez
Dötü....Harbi dayi degismis belli
Ne var ne yok havalar nasıl ???la ne atişcam dayiyla
Ne degisecem ** ciddi bi durum var insan gibi soruom benle maytap gecion hesabinda die ne anlationHarbi dayi degismis belli
Herseyin usulu adabi varHarbi dayi degismis belli
sen bize makara yapinca komik biz yapinca ne anlatiyon oluor dayi tamam hadi kolay gelsinnnNe degisecem ** ciddi bi durum var insan gibi soruom benle maytap gecion hesabinda die ne anlation
He heHerseyin usulu adabi var
Ss mi at dedik la sana yoksa yoktur canımsın bi mevzu vardı ben köydeyim atm yok burda ondan dedik @Haydar dümenArkadaslar vallahi matadordan aldim ya sabah siteye attım 50 ana para gitti 100 kaldı cektim matadora 55 atim geri 45 kaldı bana onu da betasusta hic ettim yoksa hiç tereddüt bile etmem ..yeminle yok cok üzgünüm
Babus sanirim kafan durdu ben hic kendi adima para istedim mi sen olaya hakim degilsin maytap gecuon para hesabinda diesen bize makara yapinca komik biz yapinca ne anlatiyon oluor dayi tamam hadi kolay gelsinnn
Cevik 1 gün paralı 29 gün aç boşa etiket basma ona ???para olmayınca herkes geriliyor normal @Cevik42 sula burayı herkes kendine gelsin
Matadora yazakSs mi at dedik la sana yoksa yoktur canımsın bi mevzu vardı ben köydeyim atm yok burda ondan dedik @Haydar dümen
La o başka konuda espri yaptı bu para mevzusuna değil kado ikinizde yanlış anlıyonuzBabus sanirim kafan durdu ben hic kendi adima para istedim mi sen olaya hakim degilsin maytap gecuon para hesabinda die
Rag eziyordur şimdi o parayıMatadora yazak
Dayi sen ciddimisin ya konuyu okuoruz goruosun wustelerk istedin ee napalim ilkte yok olsa dukkan senin dedik ya sonrasjnda makara yaptik ne uzattin be vallaBabus sanirim kafan durdu ben hic kendi adima para istedim mi sen olaya hakim degilsin maytap gecuon para hesabinda die
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!