?Elektrik basket
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
?Elektrik basket
Ya ahhshsjdhdjushdjsjdıdnjdnndjdjdElektrik basket
Sıla biziiiiiYa ahhshsjdhdjushdjsjdıdnjdnndjdjd
@ARTHUR ordamisin az evvel çekilişte çıktın dağıtım olmasa da ihtiyacın varsa yirmi atiyim sana 100 yaptık dengeden
Sen kayıp mı ettinSıla biziiiii
Bir arkadaş istedi ona attımSen kayıp mı ettin
E-basketbol varya o işte her yerde var ismi değişik yaziliyordurKaç yıldır elektrkçiyim elektrik baskette mi varmış
Bismillah bi ödülün tadını cikarayim deseydinBir arkadaş istedi ona attım
Sağlık olsun ne diyelim roling kovalıyoruzBismillah bi ödülün tadını cikarayim deseydin
Bana atLa birine atiyim 20 yi çekiliş yapak napim ama dünkü gibi boka saricak olay
Bana at knk 1 aydir etkinlik alamadim almiyolar cekilise fakirim diye patam yok diye abuArkadaşlar özeline yazan üç arkadss var isim verip ifşa etmem zor dueumdalar belli bütçem az Adminr aticam çeksin basım ağrısı Arthur dedik gelmedi adam napicam @Rooster fikir alsak
Bu mesajı beğenenlerden çekiliş yap benceArkadaşlar özeline yazan üç arkadss var isim verip ifşa etmem zor dueumdalar belli bütçem az Adminr aticam çeksin basım ağrısı Arthur dedik gelmedi adam napicam @Rooster fikir alsak
Hangi mesaji reisArthuruda alıyorum diğer dört begenenden cekiyorum kizmayin bu msji ilk bgenen 4
O msj knkHangi mesaji reis
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!