Dostum listeci haric 8 kişi olması lazımdı7 kişiye dağıtım yapıldı 1 kişi de listeci 8 kişi toplamda dağıtımlar yapıldı beyler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dostum listeci haric 8 kişi olması lazımdı7 kişiye dağıtım yapıldı 1 kişi de listeci 8 kişi toplamda dağıtımlar yapıldı beyler.
Ödül 8 kişiye bölündü listeciyle 9 yapar ?7 kişiye dağıtım yapıldı 1 kişi de listeci 8 kişi toplamda dağıtımlar yapıldı beyler.
@MANDALİNA namı diğer Metin G... d:d8 kişiye dağıtım yapılmıştır herkese teşekkürler iyi geceler.
Kardesim 200tl dagitacaktik 240 dağıttım daha ne yapmamı bekliyorsunuz? Para hesabima geçmemiş bile olmayan parayı dağıtıyorum. 1tl desen karım yok az önce rolde 750tl kaybettim herkesin önünde ben daha ne yapim ?Abi şakamızınız listeciyle beraber 8 se neden 8 kişi cekionuz bide olmayan kişi neden var
Senin suçun yok dostumKardesim 200tl dagitacaktik 240 dağıttım daha ne yapmamı bekliyorsunuz? Para hesabima geçmemiş bile olmayan parayı dağıtıyorum. 1tl desen karım yok az önce rolde 750tl kaybettim herkesin önünde ben daha ne yapim ?
Bak güzel kardeşim listeci listede olmayan birini çıkarmamıs listeden onada ösül çıkmış bu bir ikincisi birinci yedek ben olsugum ıcın odul benım dıye payfix attım ucuncusu listeci kendını lısteye koymadı onun payı ayrı olur her taraftan faul ben bişey istemiyorum bunca saat burda kafa patlatıyoruz iki hatanızla ya neyse ya cıdden gerek yok kafam agrıdı iyi ce bildiğinizi yapın iyi geceler cumleten bişey isteöiyprum kımsedenKardes8m ben 200tl dağıtacağım 240tl dağıtım yaptim ben daha parayi çekmeden fazlasıyla dağıtım yaptim sana durumu izah ettim bir sonrakinde direk cekilissiz verecegimi söyledim. Cekim yapamadim diyorum
Payfix bırak dostum bende hatalıyım ödülü sana devredecegimBak güzel kardeşim listeci listede olmayan birini çıkarmamıs listeden onada ösül çıkmış bu bir ikincisi birinci yedek ben olsugum ıcın odul benım dıye payfix attım ucuncusu listeci kendını lısteye koymadı onun payı ayrı olur her taraftan faul ben bişey istemiyorum bunca saat burda kafa patlatıyoruz iki hatanızla ya neyse ya cıdden gerek yok kafam agrıdı iyi ce bildiğinizi yapın iyi geceler cumleten bişey isteöiyprum kımseden
İstemiyorum Saul senlik bişey yokPayfix bırak dostum bende hatalıyım ödülü sana devredecegim
Ortalığı bulandırmaya gerek yok. Ben sana durumu izah ettim gerekeni söyledim sana. Herkes ödülünü aldı ben yaptığım yanlış bise yokBak güzel kardeşim listeci listede olmayan birini çıkarmamıs listeden onada ösül çıkmış bu bir ikincisi birinci yedek ben olsugum ıcın odul benım dıye payfix attım ucuncusu listeci kendını lısteye koymadı onun payı ayrı olur her taraftan faul ben bişey istemiyorum bunca saat burda kafa patlatıyoruz iki hatanızla ya neyse ya cıdden gerek yok kafam agrıdı iyi ce bildiğinizi yapın iyi geceler cumleten bişey isteöiyprum kımseden
Kardeş ödül kazandım ödül babammın hayrına istemedim roll takip ettim adım çktı kazandım listeciye ödülü ayrı verilir çektiğin kişilerden birine göndermeywrek değil usulü bilmiyosan roll yapma burda kımsenın de hakkına gırme ben senden kurus ıstemıyorum bu saatten sonra almam da hakkımı da helal etmıyorum nu kadar basit hadi eyv.Ortalığı bulandırmaya gerek yok. Ben sana durumu izah ettim gerekeni söyledim sana. Herkes ödülünü aldı ben yaptığım yanlış bise yok
Serko niye bu kadar celallendin kanka bizde o listede vardık olmuş bir hata ****** et niye gece gece kendini bu kadar strese soktun ki ?Kardeş ödül kazandım ödül babammın hayrına istemedim roll takip ettim adım çktı kazandım listeciye ödülü ayrı verilir çektiğin kişilerden birine göndermeywrek değil usulü bilmiyosan roll yapma burda kımsenın de hakkına gırme ben senden kurus ıstemıyorum bu saatten sonra almam da hakkımı da helal etmıyorum nu kadar basit hadi eyv.
Canın nasıl istiyorsa öyle yapamann kardeş kusura bakma listede cıkan 8 kişi kimse o 8 kişiye eşşek gibi odulunu atacan yada mıletı bu saate kadar burda tutmıcan hayırdır mk iyi ya ne güzel ulan biride dogruyu solemıyor paranın kopegı olmayın olum bu kadar gitde sana @Kerim1907 usulu ogretsın oyle rol ac listeciye odul vermıceksen lısteyı kendın tutarsın lafa bak yaHakkın varsa helal etmem canim nasil istiyorsa öyle yaparım
Parasında degılım ceso atsada alanın mk daha zaten haklı gıbı konusuyor bırde dengesızSerko niye bu kadar celallendin kanka bizde o listede vardık olmuş bir hata ****** et niye gece gece kendini bu kadar strese soktun ki ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!