bende küfürden ban yedim 2 defa sende yasıycan bu duyguyu merak etme?Yani öncesini sonrasını bilmem de sırf bu arkadaş sitenin isminde hayır yok @mk dediği icin ban yiyorsa komik. O lafı ben hep diyom çünkü: )
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bende küfürden ban yedim 2 defa sende yasıycan bu duyguyu merak etme?Yani öncesini sonrasını bilmem de sırf bu arkadaş sitenin isminde hayır yok @mk dediği icin ban yiyorsa komik. O lafı ben hep diyom çünkü: )
pardon 3?bende küfürden ban yedim 2 defa sende yasıycan bu duyguyu merak etme?
Kufur yok lutfen uslubumuzu bozmayalim yoksa senide banlariz??Site parasına çökmemiş işlemde havuz sistemi hepiniz biliyorsunuz. Eşleşme olur gider çekimi ama bu kadar sabırsız bir şekilde dolandırıcı site ** yok şöyle **. Bizide darlamaya küfüre harekete gerek yok.
Bu ban biraz ağır ceza oldu sankim..Tolere 3edel8m bu seferlik...Site parasına çökmemiş işlemde havuz sistemi hepiniz biliyorsunuz. Eşleşme olur gider çekimi ama bu kadar sabırsız bir şekilde dolandırıcı site ** yok şöyle **. Bizide darlamaya küfüre harekete gerek yok.
Kumar krizi gelmiştirSite parasına çökmemiş işlemde havuz sistemi hepiniz biliyorsunuz. Eşleşme olur gider çekimi ama bu kadar sabırsız bir şekilde dolandırıcı site ** yok şöyle **. Bizide darlamaya küfüre harekete gerek yok.
Senin ki agir kufur hadi o normal de aman skerim ben gidiyorum çok kafa yoramicam. bmw adam herşeyi devlet meselesi haline getiriyorbende küfürden ban yedim 2 defa sende yasıycan bu duyguyu merak etme?
sorma ???Senin ki agir kufur hadi o normal de aman skerim ben gidiyorum çok kafa yoramicam. bmw adam herşeyi devlet meselesi haline getiriyor
Sen ve rooster insanlarin konuştuğu seyleri surekli ifsa edip rencide ediyorsunuz insanlari bundan nasil bir fayda alıyorsunuz cok merak ediyorum
Süresiz ban8nnngggSen ve rooster insanlarin konuştuğu seyleri surekli ifsa edip rencide ediyorsunuz insanlari bundan nasil bir fayda alıyorsunuz cok merak ediyorum
Tamamen kapitalizmSen ve rooster insanlarin konuştuğu seyleri surekli ifsa edip rencide ediyorsunuz insanlari bundan nasil bir fayda alıyorsunuz cok merak ediyorum
Devrim ci kardeşlerim neredesiniz.Tamamen kapitalizm
Adama temmuz ayın da 50 yolladım temmuz dan bu yana kaç sefer dağıtım yaptı.daha 1 tl si geçmedi bana .nice adamlara ödül yolladım rol dan kazanmadiklari halde.ama gel gelelim adamlar para yi buldumu yok çekiyorlar .hepsi kayıtlı ispatli bundan sonra babamın oğluna 5 kuruş yollarsam şerefsizim rol hariciİlyası bu kadar sevmiyolarmıymış hiç ödül almadın diyen 100-200 almıştır , belki başına bişey geldi veya gaflete düştü hepsini oynadı kaybetti empati yapın siz gelir bişey dermiydiniz? o kadar para kaybettikten sonra forum umrunuzda olurmuydu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!