Neyse bekle bi yarım saat 1 saat bsy yazma
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Neyse bekle bi yarım saat 1 saat bsy yazma
2.5 saat oldu çekim 200 küsur birşey tamam havuz sistemi ise çekimi iptal etsin farklı yöntem talep vereyim.Neyse bekle bi yarım saat 1 saat bsy yazma
Ne eşleşmesiEşleşme olacakmis öyle gelecekmiz
Onun cekeceginparaya yatirilan paranin denk yatirumli olmasi sanirim .ben boyle anladimNe eşleşmesi
Sen ciddi misin daşsak geçion sandimAdmin bu site benim 30k parama çökmüştü ? 500 tl ile 30k yapınca yediremediler galiba silmişlerdi kazancımı
Yatırımlar direk kasaya giriyor cekim için yeni yatırım bekliyorlar kasadan vermemek için yani biri 200 yatıracak o para öyle gelecek saçma ama havuz sistemi byleNe eşleşmesi
Bu iş saçmaYatırımlar direk kasaya giriyor cekim için yeni yatırım bekliyorlar kasadan vermemek için yani biri 200 yatıracak o para öyle gelecek saçma ama havuz sistemi byle
Bahane buluyormuşuz. Komedi gibi arkadaş sabırsız. Sürekli canlı desteği darlıyor. Havuz sistemi ile çekim vermiş. Bu yüzden uzun sürmüş işlemi herhangi bir dolandırma yoktur.Artık bahane bulamıyorlar küfür ettin diyorlar bu da yeni yöntem.
Ciddi aga. Ne daşşağı mke ? 2-3 ay olmuştur olalı. 30k yaptım canlı desteğe bağlandım 10k 10k 10k verebilirsiniz denildi. İlk çekimi verdim bekledim 2 saat sonra hesaba baktım engellemişler. 3 saat sonra açtılar bi baktım parayı 500e indirmişler ***Sen ciddi misin daşsak geçion sandim
Admin şu palanin 30 k yi kurtarabilirmisin 15 k foruma hibe ederBahane buluyormuşuz. Komedi gibi arkadaş sabırsız. Sürekli canlı desteği darlıyor. Havuz sistemi ile çekim vermiş. Bu yüzden uzun sürmüş işlemi herhangi bir dolandırma yoktur.
@Admin ne dedi bu konu için. Siteye mi küfür ettinCiddi aga. Ne daşşağı mke ? 2-3 ay olmuştur olalı. 30k yaptım canlı desteğe bağlandım 10k 10k 10k verebilirsiniz denildi. İlk çekimi verdim bekledim 2 saat sonra hesaba baktım engellemişler. 3 saat sonra açtılar bi baktım parayı 500e indirmişler ***
*** laf arasında bi deyim gibi bişe tepki gösteriyor
O iş geçmiş artık kimse alamaz o parayiAdmin şu palanin 30 k yi kurtarabilirmisin 15 k foruma hibe eder
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!