Valla havuz sistemini yeni duydum .kedi de bilmedigin sistem ne diye cekersin senin neyine havuz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu forum o zaman sponsormuydu bilmiyorum adaş. Farklı x forumda açtıydım konu ama giden gitmişti sövsem ne fayda ?@Admin ne dedi bu konu için. Siteye mi küfür ettin
Aga o para uçtu gitti laAdmin şu palanin 30 k yi kurtarabilirmisin 15 k foruma hibe eder
Versene 230 TL. ?Arkadaşlar söylüyorum size tekrar. Bu arkadaş daha öncede banlandı. Sırf bu küfür yüzünden. + Herhangi bir dolandırıcılık olmamıştır. Çekimi Havuz sistemindedir. Durmadan siteyi ve forumu darlıyor altı üstü 230 tl
Admin altı üstü 230 tl diyonda ben o parayı almak için 48 saat çalışıyorum ?Arkadaşlar söylüyorum size tekrar. Bu arkadaş daha öncede banlandı. Sırf bu küfür yüzünden. + Herhangi bir dolandırıcılık olmamıştır. Çekimi Havuz sistemindedir. Durmadan siteyi ve forumu darlıyor altı üstü 230 tl
Sende haklisin kralArkadaşlar söylüyorum size tekrar. Bu arkadaş daha öncede banlandı. Sırf bu küfür yüzünden. + Herhangi bir dolandırıcılık olmamıştır. Çekimi Havuz sistemindedir. Durmadan siteyi ve forumu darlıyor altı üstü 230 tl
Sonuç 5 dk da 400 veriomAdmin altı üstü 230 tl diyonda ben o parayı almak için günde 48 saat çalışıyorum ?
bende üye olcaktım 3-4 gün önce bi bonus sorddm hosgeldin veya risksiz bonustu hatırlaıyorum 3 cü soruyu sormadan canlıdan engellediler pek konuşmayı sevmiyo canlı destekArtık bahane bulamıyorlar küfür ettin diyorlar bu da yeni yöntem.
Konu 230₺ değil konu sabır.Admin altı üstü 230 tl diyonda ben o parayı almak için 48 saat çalışıyorum ?
Yani öncesini sonrasını bilmem de sırf bu arkadaş sitenin isminde hayır yok @mk dediği icin ban yiyorsa komik. O lafı ben hep diyom çünkü: )Versene 230 TL. ?
Biz piyonuz dayı. Para alırız ama 2 katını veririzz.Sonuç 5 dk da 400 veriom
Müşteri memnuniyeti için havuz sistemi değilde payfix ile çek hemen atalım denirKonu 230₺ değil konu sabır.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!