Biraz sakin git başladın acılmaya?5 kuruş para yok Allah'tan kork. İlik nakli de yapak mi iliğimi kuruttum?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Biraz sakin git başladın acılmaya?5 kuruş para yok Allah'tan kork. İlik nakli de yapak mi iliğimi kuruttum?
Ne maaşı. İşten kovuldum. İşe geç kalınca kovdularLennnn hangi ara maaşı bitirdin?
Daha beter aferim ?Ne maaşı. İşten kovuldum. İşe geç kalınca kovdular
Yaw para mı var sakın oyna Dion ?Biraz sakin git başladın acılmaya?
O nasıl oluyormuşNe maaşı. İşten kovuldum. İşe geç kalınca kovdular
Daha dün işteydinNe maaşı. İşten kovuldum. İşe geç kalınca kovdular
Özel şirket acımaz.O nasıl oluyormuş
Rapor tutuldu bugün aradılar sen uyu daha gelme dedilerDaha dün işteydin
Önce ihtar ondan sonra çıkarma olur gerçi pandemiden dolayı isten kovma yasak. Kendin istifa ediyorsun. O nasıl özel sirketmişÖzel şirket acımaz.
Yok öle dünyaÖnce ihtar ondan sonra çıkarma olur gerçi pandemiden dolayı isten kovma yasak. Kendin istifa ediyorsun. O nasıl özel sirketmiş
Sigortam bile yok hocam. Bı şirket sahibin özel şoförü idimÖnce ihtar ondan sonra çıkarma olur gerçi pandemiden dolayı isten kovma yasak. Kendin istifa ediyorsun. O nasıl özel sirketmiş
İş hakları neden varÖnce ihtar ondan sonra çıkarma olur gerçi pandemiden dolayı isten kovma yasak. Kendin istifa ediyorsun. O nasıl özel sirketmiş
He o zaman ayrı... Sigorta olsa öyle olmazdı. Hayırlısı olsun hakkındaSigortam bile yok hocam. Bı şirket sahibin özel şoförü idim
Hocam illegal çalışıyordum sigortalı değilİş hakları neden var
Sigortalı birisi pandemi döneminde çıkarılmaz diye yeni kanun var. Hata da ihtar sonra sen kendin istifa yazıyorsun. Onlar seni çıkarıyor ama sen kendin istifa ediyorsun. Artık böyleİş hakları neden var
Sen gelmiş hak hukuk diyorsunİş hakları neden var
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!