Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı MUTU55 | 500 TL DAĞITIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

dembele3538

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
en son bu gece guvendım şansıma fneer alanya 10ç kaldım 400 alıcam dedım şoklamıyım alanyayı dakka 80 cepde var 30 tl şoklasam yıne 400 alırım:DDDDDDDDDDDDDD ben de işe yaramıyor o
Son kornerde arkada 4 adam boştu Alanya'da ciddi ciddi ali Koç'un iddaa oynadığını düşünmeye başladım geçmiş olsun bu arada

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Son kornerde arkada 4 adam boştu Alanya'da ciddi ciddi ali Koç'un iddaa oynadığını düşünmeye başladım geçmiş olsun bu arada
fenerbahçeden cektıgımı gerçekten hıc bı takımdan cekmedım 3 sene evvel ümranıde oturuyorum ümranıyeyle evınde kupa macı var handıkap oynamıstım kötu gıdıyordu o zaman fener de baya basıyoduk o ara tabı calısıyorum 1 0 bıtmıstı yıne 4500 e mal olmustu 4lu kombın son macıydı hatta iş cıkış saatime denk gelmıstı 8de otobusden inmiş 1 saat sonra eve dönerım demıs macı ızlemıstım

dembele3538

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
fenerbahçeden cektıgımı gerçekten hıc bı takımdan cekmedım 3 sene evvel ümranıde oturuyorum ümranıyeyle evınde kupa macı var handıkap oynamıstım kötu gıdıyordu o zaman fener de baya basıyoduk o ara tabı calısıyorum 1 0 bıtmıstı yıne 4500 e mal olmustu 4lu kombın son macıydı hatta iş cıkış saatime denk gelmıstı 8de otobusden inmiş 1 saat sonra eve dönerım demıs macı ızlemıstım
Geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap