Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı MUTU55 | 500 TL DAĞITIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Gelicek yakın zamanda
ben sana geçen katılmamıştım ama artık koç bokunu cıkardı nası cıkardı soleyımmı? son transferlerle bı tane baba santrafor bı tane baba sağ açık ya da sol açık alamadı crespo mrespo meyer falan bunlarla olmaz bu iş adamın forvetı batsuayi alsan kımse sana bışey dıyemezdı son darbeyı yıne vuramadı koç

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ben sana geçen katılmamıştım ama artık koç bokunu cıkardı nası cıkardı soleyımmı? son transferlerle bı tane baba santrafor bı tane baba sağ açık ya da sol açık alamadı crespo mrespo meyer falan bunlarla olmaz bu iş adamın forvetı batsuayi alsan kımse sana bışey dıyemezdı son darbeyı yıne vuramadı koç
DİAGNE bile iş yapar bakmayın cok iyi forvet en azından net bir forvet

dembele3538

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Aynen ama boş parayla olmuyor bazen koc parasına guveniyor Baska bırsey yok onda
Cok zeki adam ama şirket yönetir gibi takım yönetilmez fener bir şekilde şampiyon olur hoca gider iyi bir hoca gelip mesut üzerinden takımı kurar takım takir takir top oynar fenerin kadrosu kötü değil aslında Van Persie olayinda olduğu gibi hoca mesutu yemeye çalışıyor artık kim kimi yerse

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Valla bu türkiye de balık hafızalı tamam koç başarısız cok başarısız da aziz yıldırım şampıyon yapmış 3 tane antrenoru kovdu 2 tane son dk şampıyonluk kaçırttı hakemlerle herkesle kavga ededı ıyı taptıgı tesisleşme vs var ama 20 sene de 4 sampıyonlugu var fenere dunya yıldızlarını getırdı yıne başarı dogru durust gelmedı kımse k.bakmasın ama bı taşagı vardı adamın sırf o yuzden gerı ıstıyo mıllet onu yoksa bi bok yapamadı oda

Serdar14

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Cok zeki adam ama şirket yönetir gibi takım yönetilmez fener bir şekilde şampiyon olur hoca gider iyi bir hoca gelip mesut üzerinden takımı kurar takım takir takir top oynar fenerin kadrosu kötü değil aslında Van Persie olayinda olduğu gibi hoca mesutu yemeye çalışıyor artık kim kimi yerse
Takım ıcın hapis yattı adam daha bundan agır bedel nasıl odenır bskan dedıgın Boyle olacak mesutu degıl messı de geldımı olmaz sahıplenmek lazım

AMCA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
BU SAATE KADAR TAKİP EDEN ADAMIN GERÇEKTEN İHTİYACI VARDIR KİMSEYİ BOŞ GÖNDERMEMEKLE ÇOK İYİ YAPTI KESESİNE BEREKET DAİM OLSUN KAZANCI LİSTECİ DE İYİ TAKİP ETTİ BU KADAR HAKSIZLIĞIN İÇİNDE HAKKIYLA KAZANAN HERKESİ TEBRİK EDERİM :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap