pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Ekli dosyayı görüntüle 6493
para düşmedi daha atın hemen düşsün atacam
Lan saygı 2.sezon ne ara çıktı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ekli dosyayı görüntüle 6493
para düşmedi daha atın hemen düşsün atacam
ONUNDA PAYFİXİ BENDE VAR@TÖMBELEKÇİ hariç, listede olan herkes payfixleri @Boyka01 'ya iletsin.
Hala çekim gelmedi, cepten ödüyoruz. Başımız ağrımaz inşallah.
Herkesin emeğine sağlık.
Cümleten iyi sabahlar. ?
cok oldu https://dizipal83.com/Lan saygı 2.sezon ne ara çıktı?
Aziz başkan olacaktı Trabzon maçı sonrası içinden geçerdi piyasanınAziz başkan olacaktı o gitti derbılerın tadı da kalmadı
ben sana geçen katılmamıştım ama artık koç bokunu cıkardı nası cıkardı soleyımmı? son transferlerle bı tane baba santrafor bı tane baba sağ açık ya da sol açık alamadı crespo mrespo meyer falan bunlarla olmaz bu iş adamın forvetı batsuayi alsan kımse sana bışey dıyemezdı son darbeyı yıne vuramadı koçGelicek yakın zamanda
Kardo site hangi büro@TÖMBELEKÇİ hariç, listede olan herkes payfixleri @Boyka01 'ya iletsin.
Herkesin emeğine sağlık.
Cümleten iyi sabahlar. ?
Kesene bereket olsun çok teşekkür ederiz@TÖMBELEKÇİ hariç, listede olan herkes payfixleri @Boyka01 'ya iletsin.
Herkesin emeğine sağlık.
Cümleten iyi sabahlar. ?
DİAGNE bile iş yapar bakmayın cok iyi forvet en azından net bir forvetben sana geçen katılmamıştım ama artık koç bokunu cıkardı nası cıkardı soleyımmı? son transferlerle bı tane baba santrafor bı tane baba sağ açık ya da sol açık alamadı crespo mrespo meyer falan bunlarla olmaz bu iş adamın forvetı batsuayi alsan kımse sana bışey dıyemezdı son darbeyı yıne vuramadı koç
aynen oyle reis al koy dağıtırdı rakip defansları 1 baba forvet alamadın başkanlık yapıopDİAGNE bile iş yapar bakmayın cok iyi forvet en azından net bir forvet
tamam izle ben son bölümdeyim para gelsin dagıtıyım devamkeUlan bekledim bekledim çıkmadı senden öğrendim ha eyv başlıyorum.
Aynen ama boş parayla olmuyor bazen koc parasına guveniyor Baska bırsey yok ondaAziz başkan olacaktı Trabzon maçı sonrası içinden geçerdi piyasanın
Cok zor kolay kolay dönmez bskanGelicek yakın zamanda
İMKANSIZCok zor kolay kolay dönmez bskan
Cok zeki adam ama şirket yönetir gibi takım yönetilmez fener bir şekilde şampiyon olur hoca gider iyi bir hoca gelip mesut üzerinden takımı kurar takım takir takir top oynar fenerin kadrosu kötü değil aslında Van Persie olayinda olduğu gibi hoca mesutu yemeye çalışıyor artık kim kimi yerseAynen ama boş parayla olmuyor bazen koc parasına guveniyor Baska bırsey yok onda
Takım ıcın hapis yattı adam daha bundan agır bedel nasıl odenır bskan dedıgın Boyle olacak mesutu degıl messı de geldımı olmaz sahıplenmek lazımCok zeki adam ama şirket yönetir gibi takım yönetilmez fener bir şekilde şampiyon olur hoca gider iyi bir hoca gelip mesut üzerinden takımı kurar takım takir takir top oynar fenerin kadrosu kötü değil aslında Van Persie olayinda olduğu gibi hoca mesutu yemeye çalışıyor artık kim kimi yerse
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!