Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Fenerjn maçlarında hep rakibe çifte şans alMac istesek verırmı baskan?kupon yaparız
Atalım başkan sana payfixEkli dosyayı görüntüle 6493
para düşmedi daha atın hemen düşsün atacam
Kanka uyumam lazim kac saattir ayaktayim lazim olmazsa gun icinde haberleselim@Messi06 ortak kupon yapalım geçen ki gibi
ynie fenere verıcem batsın ı.neler galatasaraylıyım en azından oyle avunuruzSon 6 maçta 4 galibiyeti var Alanya'nın fenere karşı haftaya konya bu feneri 3 Luk eder direk Konya'ya ver
Payfixleri atalım mı mutu ben size mesaj aticam demistide
Biliyosun eli kamışa atarsam wonanzaaaaKanka uyumam lazim kac saattir ayaktayim lazim olmazsa gun icinde haberleselim
La sen Galatasaray lisin niye fenere oynuuon ki benim gibi kimle oyniyorsa karsisina verceksin bende seni fanatik fenerli sandim ** ??ynie fenere verıcem batsın ı.neler galatasaraylıyım en azından oyle avunuruz
Bu fener ligde tek kalsa şampiyon zor olur basiretsiz takım fenerli olsam şimdiye kanserden gitmiştimynie fenere verıcem batsın ı.neler galatasaraylıyım en azından oyle avunuruz
BEN HAYATTAYIM AMABu fener ligde tek kalsa şampiyon zor olur basiretsiz takım fenerli olsam şimdiye kanserden gitmiştim
Aziz başkan olacaktı o gitti derbılerın tadı da kalmadıFenerjn maçlarında hep rakibe çifte şans al
Gelicek yakın zamandaAziz başkan olacaktı o gitti derbılerın tadı da kalmadı
Baska sefere olsun kanka saat baya gec oldu sende yat uyu ** nba magduru olma gece hece maçta kalmadi zatenBiliyosun eli kamışa atarsam wonanzaaaa
sorma ya ama sana yemın ederım boyle bışey yok basketı yatırır futbolu yatırır uzun vadelıde şampıyon olur derım yatırır maaş ı almıstım 2019 nethatırlıyorum efes fener yarı fınal bilirsin euroleague larkının coştugu mac alt vermıstım 162.5du sanırım dedım sonuçta yarı fınal vıdalar sıkılır larkın zikmişti belamı yıne fenerLa sen Galatasaray lisin niye fenere oynuuon ki benim gibi kimle oyniyorsa karsisina verceksin bende seni fanatik fenerli sandim ** ??
Ultrabet cayber devam ?Baska sefere olsun kanka saat baya gec oldu sende yat uyu ** nba magduru olma gece hece maçta kalmadi zaten
Dayanaklısin o zamanBEN HAYATTAYIM AMA
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!