Zamanında ona ödül atmıştım 2 kere sende bana kızdın para verme buna diye haklıymışsın gerçekten hayır atsın atmasın önemli değil dün o kadar adama söz verdi burada o zoruma gitti4 ay önce atm gitti para yatırmaya hala yatıracak hesabını yap?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Zamanında ona ödül atmıştım 2 kere sende bana kızdın para verme buna diye haklıymışsın gerçekten hayır atsın atmasın önemli değil dün o kadar adama söz verdi burada o zoruma gitti4 ay önce atm gitti para yatırmaya hala yatıracak hesabını yap?
Macit özcan kankaBir tane belediye başkanı vardı adını unuttum dam mersini nasıl yediyse Amerika'da market Zinciri varmış
Aynen öyle ******** hapiste herhaldeMacit özcan kanka
Aha burda mardinin yüzkarası ????Alt yapı berbat burada kanka damla düşmesin sel oluyor
deşifre et herkesiKim ne pok yiyo biliom rahat ol?
Bişe diosam boşa demem?Zamanında ona ödül atmıştım 2 kere sende bana kızdın para verme buna diye haklıymışsın gerçekten hayır atsın atmasın önemli değil dün o kadar adama söz verdi burada o zoruma gitti
Yolsuzluğun bedelini ağır ödedi ödüyor daAynen öyle ******** hapiste herhalde
Gomezdir gomez????Yolsuzluğun bedelini ağır ödedi ödüyor da
Çıkar 2-3 seneye adam Amerika'ya kaçırdı parayı bedel odese ne olurYolsuzluğun bedelini ağır ödedi ödüyor da
Bizim iş olmaz usta ?
Avradı kaçtı şeref namus yerlerdeÇıkar 2-3 seneye adam Amerika'ya kaçırdı parayı bedel odese ne olur
******** çok yemiş ya adamın 40 tane marketi varmış birde bu bilinenAvradı kaçtı şeref namus yerlerde
Koy götüne rrahvan gitsin******** çok yemiş ya adamın 40 tane marketi varmış birde bu bilinen
Koy götüne rrahvan gitsin
Kanja durumunu anlıyorum senin bende yaşadımÇok oldu koyali zaten makara olsun diye yazdim
İyiler her zaman kaybediyor@Cole3839 nerdesin looo özeledim
Sen gelmez oldun
Telefonunlari biri kisitlamisin
En azından ariyordum telefon çalıyor acmiyordun bir umut acarda yüzüne biraz laf sokayim diye bekliyordum
Umudumu kırdın şimdi ya arkandan atıp tutmakta kişiliğime ters ama ne yapacam yine saydiriyorum sana
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!