Cij disari protesto varTelefon bozuk ya dağıtımlar havada uçuşur bildirimleri duyamiyom
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cij disari protesto varTelefon bozuk ya dağıtımlar havada uçuşur bildirimleri duyamiyom
Nerde dagitim la biz neden görmedikTelefon bozuk ya dağıtımlar havada uçuşur bildirimleri duyamiyom
Soldaki ben sagdaki sen her daim solcuyuz?Dayı ve ben temsili @Admin
Bende askerde gozcuydum gözlerim bozuk dedim tabib subayı beni olduruyodu az daha adam inanmadı hastaneye götürdü *** orda *** oldu ??????Dayı ve ben temsili @Admin
Max çekim 300 ise Sana nasıl 348 TL trink ödüyor ? ?Hem buraya sponsor hemde denendi 50+50 almak isteyen değerlendire bilir beyler 348 tl bakiyeyi trink ödediler zamanında tek sıkıntı max cekım 300 50+50 bonusundan prızmabetle aynı hemen hemen
Önceden limit yoktu 300 limit yeni geldiMax çekim 300 ise Sana nasıl 348 TL trink ödüyor ? ?
300 ödediler kanka 48 i sildilerMax çekim 300 ise Sana nasıl 348 TL trink ödüyor ? ?
Bana ne la ben kendim katilimiom@kadircan4747 kafam çok dağınık @Admin açacağı role benim adıma katilirmisin ????????
Yapıcak bişey yok 49 ile mücadele@Roncatto kirve napacaz sımdı ı kesıntı olmus amkee ?
Paparaya aktarcan@Roncatto kirve napacaz sımdı ı kesıntı olmus amkee ?
Kanka 2 mac yazıp atıyorum gelirse bahtımıza ne cıkarsa gardaş payı ?Yapıcak bişey yok 49 ile mücadele
nie laPaparaya aktarcan
Tamam kanka yapıstırrrr gitsinKanka 2 mac yazıp atıyorum gelirse bahtımıza ne cıkarsa gardaş payı ?
Harbı la mantıklı ha dayı mefetede kusurat vardı benım onla tum 50 olur ???? @Roncatto tamam kırvem coDuk olayı ???Paparaya aktarcan
50+50 alak kanka ya sansımız artsın ben tamamlarım sımdı bankaya ceker geri yatırrım payfixeTamam kanka yapıstırrrr gitsin
Bankadan mefeteye atarken kesinti yapmıyorsa olurHarbı la mantıklı ha dayı mefetede kusurat vardı benım onla tum 50 olur ???? @Roncatto tamam kırvem coDuk olayı ???
En para yapmıyoda knaka oda olmuyo mk qnb ye transfer nesaı saatlerınde oluyor unuttum ana bakıyeyı sallıcaz ıkı maca ?Bankadan mefeteye atarken kesinti yapmıyorsa olur
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!