Dur su ozelleri atayımBak ben seviyemi bilirim ne olursa olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dur su ozelleri atayımBak ben seviyemi bilirim ne olursa olsun
Hesap açmam kaç dakika sürerBı siktirgit yeter artık gene ban yicen bak
Ben senin gibi özeli ifsalamam ne yapıyorsan yapDur su ozelleri atayım
Hiç sevmedigim seyi yaptıran illaki bekle ??Artize 50 at çarşambaya atar dedi attık isteyince karaktersiz olduk
O zaman sus edebinle otur terbiyesizlik yapmaBen senin gibi özeli ifsalamam ne yapıyorsan yap
Terbiyesizlik yapan sensin benim ağzımdan bir kötü kelime çıkmadı herkes kendi bokuna baksın.O zaman sus edebinle otur terbiyesizlik yapma
27 TL için samuyu ben ifsaladim dimi karaktersiz seni?Ben senin gibi özeli ifsalamam ne yapıyorsan yap
O başka mevzu benimle dalga geçiyordu bununlada ovunuyordu iyide yaptım27 TL için samuyu ben ifsaladim dimi karaktersiz seni?
Sikk kafalı ne bok yedin de aceba dayıyı kızdırdın durduk yere dayı kımseyle ugrasmazO başka mevzu benimle dalga geçiyordu bununlada ovunuyordu iyide yaptım
*** kafalı japon askeri sen bi susSikk kafalı ne bok yedin de aceba dayıyı kızdırdın durduk yere dayı kımseyle ugrasmaz
** kediyse herkes haksız kedi haklı ?miyavcikO başka mevzu benimle dalga geçiyordu bununlada ovunuyordu iyide yaptım
sende sus mahmutcuk** kediyse herkes haksız kedi haklı ?miyavcik
Senin ooo ***** mahmutcuk siksin ****** uza ipinesende sus mahmutcuk
Ne oldu kudurdun gotcukSenin ooo ***** mahmutcuk siksin ****** uza ipine
Olm sen kim köpeksin ibine kemiğin bittiyse foruma gelion ** forum seni nerden kovsa hala gelionNe oldu kudurdun gotcuk
Yurt kendini mk velediSenin ooo ***** mahmutcuk siksin ****** uza ipine
Kedi reelde olsak kafanı gptune sokmustum emın ol amke*** kafalı japon askeri sen bi sus
27 ye reis kral çeken 100 e neler yapmaz Allah bilirOlm sen kim köpeksin ibine kemiğin bittiyse foruma gelion ** forum seni nerden kovsa hala gelion
Osuruk 1.94 boy var ?Kedi reelde olsak kafanı gptune sokmustum emın ol amke
Ulan ***** sor bakım ben senin gibi attığım parayı istiomu hadi paylaşım aç27 ye reis kral çeken 100 e neler yapmaz Allah bilir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!