Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ok. rainturk hala onay maili gelmedi gelince açarım paribu hesabı oraya çekerimYok usta belge melge istememislerdi benden. Yasal bir site
Aslinda rainturkten direkt sitelere de atilabiliyormus da ben bankaya cekicem diye paribuya cektim. Ordan bankaya cekmeyi cozemedim. Bitcoini liraya nasil cevircez acaba? Olmadi direkt siteye atarim ya btc olarak..Ok. rainturk hala onay maili gelmedi gelince açarım paribu hesabı oraya çekerim
Nasılsa bankaya ceksende siteye atarız 2 iş yapmadan direkt siteye atalımAslinda rainturkten direkt sitelere de atilabiliyormus da ben bankaya cekicem diye paribuya cektim. Ordan bankaya cekmeyi cozemedim. Bitcoini liraya nasil cevircez acaba? Olmadi direkt siteye atarim ya btc olarak..
Benim ihtiyac var usta ondan bankaya cekim emri verdim az once yalniz 3 tl işlem ucreti kesiyor paribu. 202 tl olarak cekim talebi verebildimNasılsa bankaya ceksende siteye atarız 2 iş yapmadan direkt siteye atalım
Benimkinde 0 onay beklemede yaziyorDün oglen 1 de paribuya attım hala 1 onay bile olmadı bahtmi si kem ?
4 saat daha bekleBeyler bu cekim nasil iptal olacak 20 saat oldu beklemede
Sonra kendi mi iptal oluyo4 saat daha bekle
AynenSonra kendi mi iptal oluyo
Lan kardas tek degılsın ya anasını yolunu skm boyle ısın 4 gün -5 gün oldu onaylatalı hesabı herkes aldı amke bı bana yatmadı5 gün onayı bekledik, 5 gündür de 200 bitcoini yatırsınlar diye bekliyoruz, hep mi bizi bulur anlamadım ki.
herkes deme. m k benimki daha onaylanmadı bile ??Lan kardas tek degılsın ya anasını yolunu skm boyle ısın 4 gün -5 gün oldu onaylatalı hesabı herkes aldı amke bı bana yatmadı
Ben 5bin cektim???herkes deme. m k benimki daha onaylanmadı bile ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!